Setmana Taronja de RoigSat

Packs de Manteniment

Setmana Taronja 2018

PACKSLLAR LLAR+ CONFORT CONFORT+PREMIUMPREMIUM +GASOIL +
pack_llarpack_llar_pluspack_confortpack_confort_pluspack_premiumpack_premium_pluspack_gasoil_plus
Preu habitual99€132€99€132€166€221€126€
Setmana Taronja49,5€66€49,5€66€83€110,5€63€

Els preus ofertats són amb IVA inclòs i vàlids per un any.

(*) Les modalitats Confort, Confort +, Premium i Premium + només es poden contractar en aparells que estiguin en el primer mes de garantia.

Promoció no acumulable a altres ofertes, promocions o descomptes ni vàlida per a aquells usuaris que durant els últims dos anys s’hagin beneficiat d’alguna oferta, promoció o descompte.

Com a casa, enlloc

El manteniment de la teva caldera és bàsic per aconseguir un funcionament òptim i evitar qualsevol avaria i consums energètics elevats. Per això, RoigSat t’ofereix una sèrie de packs integrals de manteniment per als aparells de calefacció i climatització de la llar. Per estalvi. Per benestar. Per servei. I per estar tranquil els 365 dies de l’any, sel·lecciona el pack que més s’adapta a les necessitats de la teva llar.

Característiques dels packs de manteniment
  • Roigsat et garanteix una revisió anual obligatòria de la teva caldera per avaluar el seu correcte funcionament i eficiència.
  • Obtindràs el certificat anual de manteniment de la Generalitat de Catalunya que et garanteix la seguretat i tranquil·litat.
  • La nostra assistència per avaries inclou un servei àgil i eficaç en el teu domicili en 24-48 h. laborables. Truca’ns avui, demà estem allà.
  • A RoigSat, la mà d’obra i els desplaçaments son gratuïts perquè no et tinguis que preocupar de res. Això és un servei integral de manteniment!