Les al·lèrgies i l'aire condicionat són una combinació excel·lent

Al·lèrgies i aire condicionat: la solució perfecte

Les al·lèrgies amb aire condicionat s’afronten molt millor durant la primavera. Des de RoigSat us expliquem com reduir-ne els símptomes amb aquest aparell.

Segurament el teu cos ja haurà notat que ha arribat la primavera. Durant aquesta estació de l’any, és habitual notar els símptomes de l’al·lèrgia primaveral. Moltes vegades no sabem ben bé com fer front a les seves manifestacions, però per sort existeixen aparells de climatització que ens ajuden a fer-ho. Per fer front a les al·lèrgies, l’aire condicionat és un recurs del dia a dia que ajuda a alleujar-ne els símptomes.

Al·lèrgies i aire condicionat amb filtres

L’aire condicionat amb filtres és un aparell ideal per a aquestes afeccions habituals a la primavera. El mecanisme permet netejar l’aire de les partícules microscòpiques de pol·len i pols. A banda de fer front a aquestes molèsties tan típiques de l’estació de l’any, climatitza la llar en funció de la temperatura desitjada.

Filtres HEPA per a combatre les al·lèrgies

Els filtres HEPA (de l’anglès, High Efficiency Particle Arresting) són un gran aliat per a fer front a les reaccions al·lèrgiques amb l’aire condicionat. L’HEPA es basa en un filtre d’aire mecànic plisat. Aquests tipus de filtres moderns contenen fibres de vidre entrellaçades que giren en direccions diverses. D’aquesta manera, creen un laberint de fibres que captura els agents al·lergògens.

Nou sistema d’aire condicionat

Avui dia, el mercat ofereix moltes solucions per a les persones al·lèrgiques que volen renovar o comprar un sistema d’aire condicionat a la primavera. Les recents tecnologies en climatització inclouen cada vegada més filtres avançats que asseguren una bona qualitat de l’aire interior.

Captura d’agents contaminants

La capacitat de capturar agents contaminants és ideal per a reduir els virus i bacteris de l’ambient. D’aquesta manera, a part de disminuir les al·lèrgies, descompon les males olors. Aquesta capacitat millora la qualitat de l’aire que respires.

A RoigSat som experts en instal·lació i manteniment d’aires condicionats. Contacta amb nosaltres aquí per a instal·lar o mantenir el teu aire condicionat amb les màximes garanties sanitàries per a protegir la teva salut.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER