consells_condicionat

DESCOBREIX COM TREURE-LI EL MÀXIM RENDIMENT AL TEU AIRE
CONDICIONAT SENSE
PAGAR MÉS, SENSE ÀCARS, NI MALES OLORS.

icono_flama L’aïllament és la clau. Encara que no t’ho creguis quan més tancat està un espai menys calor suporta. Per això, evita qualsevol focus de llum directa durant el dia i comprova que totes les portes i finestres estiguin ben tancades mentre l’aparell estigui en funcionament.

icono_flama Programa el seu encès i apagat. Utilitza l’apagament automàtic o el sleep sempre que puguis, estalviaràs un consum excessiu.

icono_flama No orientis l’aire fred cap a les persones. Es molt perjudicial per a la salut rebre el fluxe d’aire directament. Es important tenir-ho regulat amb les pales, tant en vertical com en horitzontal.

icono_flama No obstrueixis la unitat exterior. Evita també tapar l’entrada i sortida d’aire dels splits, perquè no treballin a l’excés.

icono_flama Una neteja regular dels filtres. Neteja els filtres almenys una vegada a l’any per eliminar la pols, el pol·len o fibres, ajuda a prevenir al·lèrgies i. Si l’aparell ho utilitzes molt sovint o fins i tot com a calefacció (amb bomba de calor), hauràs de revisar els filtres amb major freqüència.


icono_flama Manteniment regular. Truca sempre al servei tècnic de RoigSat per a que un professional perquè verifiqui el líquid de refrigeració.
Les alteracions de pressió, les fugides o defectes.