*Promoció no acumulable a altres ofertes, promocions o descomptes ni vàlida per a aquells usuaris que durant els últims dos anys s’hagin beneficiat d’alguna oferta, promoció o descompte.

Com a casa, enlloc

Sabies que l’aire condicionat ha de mantenir unes condicions mínimes d’higiene, en cas contrari es converteix en un aspersor de virus, àcars i fongs que es dispersen per l’ambient? Uns filtres bruts poden ser els causants de malalties al·lèrgiques i respiratòries com ara rinitis, asma, faringitis, bronquitis, etc.

Cada instal·lació necessita un manteniment adequat a les seves característiques. A RoigSat ho sabem i per això, t’oferim un servei personalitzat. Contracta el nostre servei de manteniment i gaudeix d’un estiu més fresc.

Característiques
  • RoigSat et garanteix una revisió anual obligatòria del teu aire condicionat per avaluar el seu correcte funcionament i eficiència.
  • Obtindrà el certificat anual de manteniment de la Generalitat de Catalunya que li garanteix la seguretat i tranquil·litat.
  • Un servei integral que garanteix un estalvi d’energia i un funcionament més respectuós amb el medi ambient (neteja de filtres, tractament sanitari anti bactericida i per evitar males olors, verificació del salt tèrmic, revisions de les bombes, consum, ventilador…)
  • Sempre que ho necessiti, quan ens necessiti. A RoigSat li oferim una primera hora gratuïta i desplaçament, en cas d’avaria.
Demana més informació

Nom (*)

e-mail (*)

Població (*)

Telèfon (*)

Comentaris (*)

Accepto que RoigSat guardi les meves dades, amb caràcter confidencial i segons la legislació vigent de protecció de dades. Avís legal.

Veure bases legals.

(*) Camps obligatoris