SAUNIER DUVAL

La revisió anual de les calderes permet prevenir accidents i evitar quedar-se sense aigua calenta durant l’hivern o sense calefacció centralitzada. La humitat que fa a Barcelona provoca que la sensació tèrmica abaixi uns quants els graus que marca el termòmetre.

La falta de manteniment a la caldera i de revisions regulars pot provocar avaries. I quan es presenta una reparació sempre existeix la possibilitat que s’espatllin peces principals i poden provocar que algunes s’hagin de demanar a fàbrica. Això significa un endarreriment a l’hora d’arreglar l’aparell i es tradueix en quedar-se més d’un dia sense aigua calenta i calefacció. Per això, RoigSat realitza una revisió anual de la caldera per a detectar possibles problemàtiques i avançar-se als incidents.

Tanmateix, els nostres tècnics traslladen als nostres usuaris de Barcelona tot un seguit de consells per evitar aquesta mena de problemàtiques.

INSTAL.LACIÓ DE CALDERES A BARCELONA

A RoigSat apostem per l’excel.lència, per això sempre recomanem la instal.lació de la caldera per part de professionals acreditats, com els nostres tècnics. És per això que rebutgem les instal·lacions casolanes, que a la llarga poden comportar moltes problemàtiques:

Instalació de Calderes a Barcelona

REPARACIÓ DE CALDERES A BARCELONA

Per les reparacions de calderes a Barcelona, RoigSat realitza un servei ràpid i eficient. Disposem de peces en stock per evitar demores per les peticions a fàbrica i cerquem solucions momentànies si la reparació es complica o és necessària una peça complicada de trobar que no sigui de les més usuals de les quals disposem al magatzem.

manteniment caldera barcelona

REVISIÓ DE CALDERES A BARCELONA

A RoigSat tots els nostres tècnics compten amb formació oficial en reparació, manteniment i instal.lació de calderes i segueixen un acurat protocol d’actuació elaborat amb l’objectiu d’acomplir les feines, ja siguin de reparació, instl.lació o manteniment. Comptem amb tots els certificats oficials i seguim les normatives ISO oficials per aconseguir l’excel.lència en tota i cadascuna de les feines i projectes que encetem.
Des de RoigSat aconseguim els millors resultats de qualitat seguint el nostre programa de bones pràctiques amb 14 punts imprescindibles per a un resultat eficient:

Les nostres tarifes inclouen el desplaçament a tots els municipis de les següents comarques de la demarcació de Barcelona:

Barcelonès | Vallès Oriental | Vallès Occidental

Maresme | Baix Llobregat | Osona | Moianès