Bases legals 3ª edició concurs de ressenyes a Google

TITULARITAT

El sorteig és una promoció de ROIGSAT MANTENIMENTS SL, Pol. Industrial La Clota – C/. L’or, 6, 08290 Cerdanyola del Vallés, Barcelona, (d’ara endavant RoigSat). RoigSat és el promotor del concurs que es regeix per les següents bases legals:

 1. FINALITAT

RoigSat empren aquest concurs amb la finalitat d’incentivar les ressenyes que facin els clients a Google per tal de conéixer la seva opinió i també que participin  a les xarxes socials i augmentar el nombre de fans a la pàgina de Facebook i Twitter.

 1. DESCRIPCIÓ DEL CONCURS

A la pàgina de Facebook i de Twitter de RoigSat es deixarà fixada una publicació a la qual es facilitarà un link que redirigirà a l’aplicació d’Easypromos on el client podrà introduir un codi que haurà aconseguit mitjançant uns flyers que repartirà Roigsat entre els seus clients.

 • Es repartiran 3.500 flyers entre els clients de RoigSat.
 • El flyer té la finalitat d’animar els clients a publicar una ressenya a Google i a seguir les pàgines de Facebook i Twitter de RoigSat.
 • Cada flyer inclou un codi diferent que el client haurà de validar a l’aplicació EasyPromos.
 • La promoció finalitzarà el 28 de juliol de 2019. S’escollirà un guanyador, mitjançant l’aplicació EasyPromos, entre tots els codis vàlids introduïts.

La persona guanyadora aconseguirà la caixa-regal de La Vida es Bella “Momentos únicos para dos”.

Quedaran excloses del sorteig aquelles persones que, amb els seus comentaris, atemptin contra la moral o l’ordre públic, les que realitzin apologia de la violència i la pornografia, s’exclouran, també, les que insultin a altres usuaris o la marca.

 1. ÀMBIT TEMPORAL DEL CONCURS

Concurs: 17 de maig al 28 de juliol de 2019 (Fins les 23.59 hores)

Sorteig: 29 de juliol de 2019

Publicació guanyador: 29 de juliol de 2019

 1. LEGITIMACIÓ PER A PARTICIPAR

Podrà participar en aquesta acció tot usuari major d’edat i resident a la província de Barcelona (excepte El Berguedà) i la província de Girona (excepte La Cerdanya) que, amb acceptació de quant disposat en aquestes Bases, segueixi en tots els seus termes la mecànica de participació que s’especifica. Queden exclosos de participar en aquest concurs els treballadors de RoigSat, els familiars directes d’aquests, així com els treballadors de les empreses proveïdores i els seus familiars directes. Si en el moment d’entrega el participant no compleix algun d’aquests requisits, es realitzarà un nou sorteig.

 1. SELECCIÓ I PREMI

Un cop finalitzat el període de participació en el sorteig, RoigSat publicarà el/la guanyador/a a la seva pàgina de Facebook i Twitter. El guanyador/a haurà de passar les seves dades personals (nom i correu electrònic) i l’empresa el contactarà per fer efectiu el premi.

El Premi és la caixa-regal de La Vida es Bella “Momentos únicos para dos”.

En cas que no es posi en contacte passats cinc (5) dies , es donarà el premi al següent guanyador/a.

El regal no es pot bescanviar per diners en metàl·lic.

6.- RESERVES I LIMITACIONS

RoigSat es reserva el dret d’anul·lar el present sorteig o suspendre’l, o bé canviar alguna/s de la seva/s condició/ns si per causes tècniques o de qualsevol altra índole alienes a la seva voluntat no pogués complir amb el normal desenvolupament del mateix, segons l’establert a les presents bases.
Qualsevol utilització abusiva o fraudulenta de les presents bases per part dels participants donarà lloc a la baixa automàtica d’aquests participants.
RoigSat no es responsabilitza del correcte funcionament de la pàgina https://www.facebook.com/roigsat/ i https://www.twitter.com/roigsat
RoigSat no guarda cap responsabilitat ni compensarà als participants si per causa de força major o imperatiu legal hagués de ser anul·lat o suspès el present concurs, situació que es posaria convenientment en coneixement del públic.
Es descartaran tots aquells perfils que tinguin com a finalitat els concursos publicitaris.

7.- CONSIDERACIONS GENERALS

Passats 30 dies des de la finalització del concurs, no s’atendrà cap reclamació sobre el mateix.

8.-ACCEPTACIÓ DE LES BASES PELS PARTICIPANTS

La participació en aquesta acció implica l’acceptació sense reserves de les presents bases i les decisions de RoigSat derivades de la present promoció.

 

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

10 Comentaris
 1. MARIA TERESA LIÑAN
  MARIA TERESA LIÑAN says:

  Bona tarda,

  Avui han vingut a fer la revisió anual de la caldera i encara que m´han de canviar una peça m´agrada el protocol que segueix RoigSat ja que em truquen per confirmar-me el preu de la peça a canviar i així no hi ha frau en el protocol de preu del cost de les peces ja que a banda del tècnic RoigSat ha de certificar el canvi. A banda d´això contenta amb les explicacions del tècnic Santi sobre la reparació de la meva caldera.

  Respon
 2. Nuria Choclan Jiménez
  Nuria Choclan Jiménez says:

  Ahir em van fer la revisió. Sóc clienta des de fa 20 anys aprox i molt eficients tant en tracte com en professionalitat.

  Respon
 3. mayte cortina martínez
  mayte cortina martínez says:

  Us recomano Roigsat, la meva experiència els anys que en sóc clienta és totalment positiva; és més, he recomanat a un amic, i l’any passat em van fer el 50% de descompte al servei de revisió preventiva de la caldera.

  El personal tant d’oficines com a nivell tècnic és molt professional i competent.

  I a més, de tant en tant, ens fan alguna sorpresa – concurs 🙂

  Respon

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *