ordenar armari

3 consells per organitzar la roba de l’armari ara que ha arribat la primavera

ordenar armari

Arriba la primavera i toca fer el temut canvi d’armari. Ens oblidem dels jerseis de llana, els abrics i la màniga llarga per atrevir-nos a lluir les primeres samarretes de màniga curta i roba més lleugera, tot i que sempre acompanyada de jaquetes d’entretemps perquè a la tarda les temperatures baixen. Apunta aquests consells per organitzar la roba de l’armari ara que ha arribat la primavera.

3 consells per ordenar la roba de l’armari

El mètode KonMari s’ha fet famós en tot el món, el fenomen de l’escriptora-bloguera i influencer Marie Kondo ha provocat que moltes llars optin pel minimalisme. Així i tot molts experts critiquen algunes normes que consideren absurdes com la de mantenir únicament 30 llibres a casa.

Al final la clau de l’ordre és mantenir en harmonia totes les coses que necessites i que et fan feliç tenir a casa. No s’han de doblegar d’una manera determinada, ni tampoc per colors o teixits: La clau és que tot estigui en ordre segons les teves conviccions. El canvi d’armari és un dels moments més temuts de la temporada, sobretot per la gran majoria que viu a pisos de menys de 100 metres quadrats. Apunta els consells de RoigSat per organitzar la roba del teu armari:

  1. Escollir un mètode. Alguns prefereixen ordenar per estacions, altres per colors o per teixits. Però és important escollir un mètode amb el qual et sentis còmode i puguis veure amb una repassada tot el que tens al teu armari. Algunes persones prefereixen doblegar les samarretes i altres col·locar-les en perxes. Molts opten per guardar al mateix calaix, roba interior i mitjons i altres ho volen separar.
  2. Ordena l’armari de forma periòdica. Almenys una vegada al mes ordena l’armari de forma superficial, pantalons i jaquetes que s’hagin acumulat al fons. Coses que t’has emprovat i després no has tornat a col·locar a la perxa, etc.
  3. Envàs al buit. És la manera més còmoda d’ordenar quan arriba el canvi d’armari per temporada. D’aquesta manera el tindràs ordenat i la roba que no facis servir en aquella estació en concret no ocuparà tant espai. Ja es comercialitzen bosses de plàstic per envàs al buit sense i amb aspirador.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *