Coronavirus

RoigSat, més que mai com a casa, enlloc

Coronavirus

El Coronavirus ha arribat per variar les nostres rutines i canviar els nostres plans. Ara toca quedar-se a casa per trencar la cadena de contagi d’aquest virus i de ben segur que podem aprofitar aquest moment per fer tot un seguit d’activitats en família com ara cuinar, jugar amb els més petits, llegir, escoltar música, veure pel·lícules i sèries, o practicar esport… Són molts els creadors de continguts a les xarxes socials que faciliten aquests dies contingut gratuït per fer que la quarantena sigui agradable. L’equip de RoigSat vol transmetre un missatge d’optimisme, hem de ser capaços de donar-li la volta a la situació i cercar la part positiva. Ara el més important és la teva salut, per això queda’t a casa i no et preocupis de res més. A RoigSat seguirem tenint cura del manteniment de la teva caldera, atendrem totes les avaries urgents:

  1. Si et quedes sense aigua calenta, truca’ns.
  2. Si et quedes sense calefacció, truca’ns.
  3. Si tens dubtes, truca’ns.

El nostre equip d’atenció al client continua treballant a distància per a protegir la seva salut i continuar prestant-te servei. Els nostres tècnics, per la seva banda, estan disponibles en cas d’avaries i manteniments programats, sempre seguint tots els protocols estipulats i mantenint almenys un metre de distància amb els usuaris.

Des de RoigSat estem convençuts que la situació actual serà passatgera i sortirem més reforçats com a societat. Per això és important seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries:

  1. Sortir al carrer només si és imprescindible (comprar aliments, medicines o si treballem a algun sector indispensable).
  2. Rentar-nos les mans.
  3. No tocar-nos les mans, la cara o la boca.
  4. Si tenim símptomes hem de mantenir una distància de seguretat d’un metre amb la resta de persones i contactar amb els serveis mèdics via telefònica. En aquest enllaç trobaràs el telèfon al qual t’has d’adreçar segons la zona on vius.

A RoigSat sempre hem apostat pel benestar dels nostres clients a les seves llars, un dels nostres lemes diu que “com a casa enlloc”, i nosaltres ara volem cridar ben fort que “ara més que mai, com a casa enlloc”.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *