Decorar-terrassa-o-balcó

5 trucs per a decorar la teva terrassa o balcó minimal

Decorar-terrassa-o-balcó

L’estiu ja ha arribat, les temperatures no s’aturen i aviat començarà l’operació de vacances 2022 per a la gran majoria dels treballadors i treballadores. Encara no has posat a punt la teva terrassa o balcó? Ben segur que has seguit les indicacions que ens feia la Judith Suárez, la nostra decoradora de capçalera en aquest vídeo. De tota manera, si encara dubtes perquè el teu espai exterior és mininal, amb els consells per a decorar que et proporcionem des de RoigSat ho tindràs clar del tot. Recorda fer un bon manteniment de la caldera i de l’aire condicionat, pots demanar cita amb els nostres tècnics experts.

Els trucs infal·libles per a decorar la teva terrassa o balcó minimal

Terrasses, balcons, jardins, patis, terrats… Són els espais més cotitzats de tota la llar en època estiuenca. Fa bon temps i allà es pot aprofitar per a llegir, refrescar-se (no fa falta tenir una piscina, amb una mànega de reg n’hi ha prou!), sopar o gaudir de la solitud i la calma. Potser a un balcó urbà, la calma no està garantida, però el soroll de fons de cotxes i veus, creen l’escenari perfecte per endinsar-se en el teu món interior. Sigui quin sigui el teu cas, t’expliquem algunes claus de decoració de la teva terrassa o balcó:

  1. Plantes. Són l’element decoratiu més important i que proporciona més vida a l’ambient. A més, encara que l’espai sigui petit, les plantes tendeixen a engrandir-lo.
  2. Espai obert. No emplenis tot de cadires i taules. Depenent de la mida escull quina és la millor opció. És millor comptar amb una taula petita i una cadira o un tamboret reconvertit en taula i una cadireta que tot el kit no permetent gairebé seure.
  3. Aprofita parets i baranes. Pots col·locar taules flotants, baldes, testos… Una manera de no envair l’espai del terra.
  4. Fibres naturals. Com el bambú, que proporcionen la sensació d’un espai natural i acollidor.
  5. Il·luminació. Col·locant bombetes al voltant de les baranes o fins i tot una petita làmpada de llum solar, donaran un toc ideal i amplificaran l’espai a les nits.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER