Bases legals sorteig d’una caixa-regal de La Vida es Bella (segona edició concurs ressenyes a Google)

DESCARREGA’T AQUÍ la guia per complir tots els requisits necessaris per poder optar al premi d’aquest concurs!

TITULARITAT
El sorteig és una promoció de ROIGSAT MANTENIMENTS SL, Pol. Industrial La Clota – C/. L’or, 6, 08290 Cerdanyola del Vallés, Barcelona, (d’ara endavant RoigSat). RoigSat és el promotor del concurs que es regeix per les següents bases legals:

1. FINALITAT
RoigSat empren aquest concurs amb la finalitat d’incentivar les ressenyes que facin els clients a Google per tal de conéixer la seva opinió i també que participin  a les xarxes socials i augmentar el nombre de fans a la pàgina de Facebook i Twitter.

2. DESCRIPCIÓ DEL CONCURS
A la pàgina de Facebook i de Twitter de RoigSat es deixarà fixada una publicació a la qual es facilitarà un link que redirigirà a l’aplicació d’Easypromos on el client podrà introduir un codi que haurà aconseguit mitjançant uns flyers que repartirà Roigsat entre els seus clients.

 1. Es repartiran 4.000 flyers entre els clients de RoigSat.
 2. El flyer té la finalitat d’animar els clients a publicar una ressenya a Google i a seguir les pàgines de Facebook i Twitter de RoigSat.
 3. Cada flyer inclou un codi diferent que el client haurà de validar a l’aplicació EasyPromos.
 4. La promoció finalitzarà el 30 d’abril de 2019. S’escollirà un guanyador, mitjançant l’aplicació EasyPromos, entre tots els codis vàlids introduïts.

La persona guanyadora aconseguirà la caixa-regal de La Vida es Bella “Momentos únicos para dos”.

Quedaran excloses del sorteig aquelles persones que, amb els seus comentaris, atemptin contra la moral o l’ordre públic, les que realitzin apologia de la violència i la pornografia, s’exclouran, també, les que insultin a altres usuaris o la marca.

3. ÀMBIT TEMPORAL DEL CONCURS
Concurs: 15 de febrer al 30 d’abril de 2019 (Fins les 23.59 hores)

Sorteig: 2 de maig de 2019
Publicació guanyador: 2 de maig de 2019

4. LEGITIMACIÓ PER A PARTICIPAR
Podrà participar en aquesta acció tot usuari major d’edat i resident a la província de Barcelona (excepte El Berguedà) i la província de Girona (excepte La Cerdanya) que, amb acceptació de quant disposat en aquestes Bases, segueixi en tots els seus termes la mecànica de participació que s’especifica. Queden exclosos de participar en aquest concurs els treballadors de RoigSat, els familiars directes d’aquests, així com els treballadors de les empreses proveïdores i els seus familiars directes. Si en el moment d’entrega el participant no compleix algun d’aquests requisits, es realitzarà un nou sorteig.

5. SELECCIÓ I PREMI
Un cop finalitzat el període de participació en el sorteig, RoigSat publicarà el/la guanyador/a a la seva pàgina de Facebook i Twitter. El guanyador/a haurà de passar les seves dades personals (nom i correu electrònic) i l’empresa el contactarà per fer efectiu el premi.

El Premi és la caixa-regal de La Vida es Bella “Momentos únicos para dos”.

En cas que no es posi en contacte passats cinc (5) dies , es donarà el premi al següent guanyador/a.
El regal no es pot bescanviar per diners en metàl·lic.

6.- RESERVES I LIMITACIONS
RoigSat es reserva el dret d’anul·lar el present sorteig o suspendre’l, o bé canviar alguna/s de la seva/s condició/ns si per causes tècniques o de qualsevol altra índole alienes a la seva voluntat no pogués complir amb el normal desenvolupament del mateix, segons l’establert a les presents bases.
Qualsevol utilització abusiva o fraudulenta de les presents bases per part dels participants donarà lloc a la baixa automàtica d’aquests participants.
RoigSat no es responsabilitza del correcte funcionament de la pàgina https://www.facebook.com/roigsat/ i https://www.twitter.com/roigsat
RoigSat no guarda cap responsabilitat ni compensarà als participants si per causa de força major o imperatiu legal hagués de ser anul·lat o suspès el present concurs, situació que es posaria convenientment en coneixement del públic.
Es descartaran tots aquells perfils que tinguin com a finalitat els concursos publicitaris.

7.- CONSIDERACIONS GENERALS
Passats 30 dies des de la finalització del concurs, no s’atendrà cap reclamació sobre el mateix.

8.- ACCEPTACIÓ DE LES BASES PELS PARTICIPANTS
La participació en aquesta acció implica l’acceptació sense reserves de les presents bases i les decisions de RoigSat derivades de la present promoció.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

7 Comentaris
 1. Juan garcia colominas
  Juan garcia colominas says:

  Estic satisfet amb la calitat del servei huma i tecnic perque intentan solucionar els problemes lo mes rapit posible.Salutacions.

  Respon

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *