Bases legals sorteig d’un Ipad (ressenyes a Google)

 

 

DESCARREGA’T AQUÍ la guia per complir tots els requisits necessaris per poder optar al premi d’aquest concurs!

TITULARITAT
El sorteig és una promoció de ROIGSAT MANTENIMENTS SL, Pol. Industrial La Clota – C/. L’or, 6, 08290 Cerdanyola del Vallés, Barcelona, (d’ara endavant RoigSat). RoigSat és el promotor del concurs que es regeix per les següents bases legals:

 1. FINALITAT
  RoigSat empren aquest concurs amb la finalitat d’incentivar les ressenyes que facin els clients a Google per tal de conéixer la seva opinió i també que participin  a les xarxes socials i augmentar el nombre de fans a la pàgina de Facebook i Twitter.
 2. DESCRIPCIÓ DEL CONCURS
  A la pàgina de Facebook i de Twitter de RoigSat es deixarà fixada una publicació a la qual es facilitarà un link que redirigirà a l’aplicació d’Easypromos on el client podrà introduir un codi que haurà aconseguit mitjançant uns flyers que repartirà Roigsat entre els seus clients.
 • Es repartiran 4.000 flyers entre els clients de RoigSat.
 • El flyer té la finalitat d’animar els clients a publicar una ressenya a Google i a seguir les pàgines de Facebook i Twitter de RoigSat.
 • Cada flyer inclou un codi diferent que el client haurà de validar a l’aplicació EasyPromos.
 • La promoció finalitzarà el 31 de gener de 2019. S’escollirà un guanyador, mitjançant l’aplicació EasyPromos, entre tots els codis vàlids introduïts.

La persona guanyadora aconseguirà un iPad wifi.

Quedaran excloses del sorteig aquelles persones que, amb els seus comentaris, atemptin contra la moral o l’ordre públic, les que realitzin apologia de la violència i la pornografia, s’exclouran, també, les que insultin a altres usuaris o la marca.

 1. ÀMBIT TEMPORAL DEL CONCURS
  Concurs: 12 de novembre de 2018 al 31 de gener de 2019 (Fins les 23.59 hores)

Sorteig: 1 de febrer de 2019
Publicació guanyador: 1 de febrer de 2019

 1. LEGITIMACIÓ PER A PARTICIPAR
  Podrà participar en aquesta acció tot usuari major d’edat i resident a la província de Barcelona (excepte El Berguedà) i la província de Girona (excepte La Cerdanya) que, amb acceptació de quant disposat en aquestes Bases, segueixi en tots els seus termes la mecànica de participació que s’especifica. Queden exclosos de participar en aquest concurs els treballadors de RoigSat, els familiars directes d’aquests, així com els treballadors de les empreses proveïdores i els seus familiars directes. Si en el moment d’entrega el participant no compleix algun d’aquests requisits, es realitzarà un nou sorteig.
 2. SELECCIÓ I PREMI
  Un cop finalitzat el període de participació en el sorteig, RoigSat publicarà el/la guanyador/a a la seva pàgina de Facebook i Twitter. El guanyador/a haurà de passar les seves dades personals (nom i correu electrònic) i l’empresa el contactarà per fer efectiu el premi.

El Premi és un iPad (1) Wi-Fi 128 GB. Pantalla Retina. Pantalla Multi-Touch retroiluminada per LED de 9,7 polzades(en diagonal) amb tecnologia IPS. Resolució de 2.048 por 1.536 píxels a 264 p/p. Coberta oleòfuga antipetjades. Compatible con el Apple Pencil. Sistema operativu iOS 11. Dimensions i pes. Alt: 24 cm. Ample: 16,95 cm. Gruix: 0,75 cm. Pes: 469 g. Connector: Lightning.

En cas que no es posi en contacte passats cinc (5) dies , es donarà el premi al següent guanyador/a.
El regal no es pot bescanviar per diners en metàl·lic.

6.- RESERVES I LIMITACIONS
RoigSat es reserva el dret d’anul·lar el present sorteig o suspendre’l, o bé canviar alguna/s de la seva/s condició/ns si per causes tècniques o de qualsevol altra índole alienes a la seva voluntat no pogués complir amb el normal desenvolupament del mateix, segons l’establert a les presents bases.
Qualsevol utilització abusiva o fraudulenta de les presents bases per part dels participants donarà lloc a la baixa automàtica d’aquests participants.
RoigSat no es responsabilitza del correcte funcionament de la pàgina https://www.facebook.com/roigsat/ i https://www.twitter.com/roigsat
RoigSat no guarda cap responsabilitat ni compensarà als participants si per causa de força major o imperatiu legal hagués de ser anul·lat o suspès el present concurs, situació que es posaria convenientment en coneixement del públic.
Es descartaran tots aquells perfils que tinguin com a finalitat els concursos publicitaris.

7.- CONSIDERACIONS GENERALS
Passats 30 dies des de la finalització del concurs, no s’atendrà cap reclamació sobre el mateix.

8.- ACCEPTACIÓ DE LES BASES PELS PARTICIPANTS
La participació en aquesta acció implica l’acceptació sense reserves de les presents bases i les decisions de RoigSat derivades de la present promoció.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *