Bases legals concurs vídeo-consells RoigSat 2018″

TITULARITAT
El concurs de vídeo-consells RoigSat 2018 és una promoció de ROIGSAT MANTENIMENTS SL, Pol. Industrial La Clota – C/. L’or, 6, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona (d’ara endavant RoigSat). RoigSat és el promotor del concurs que es regeix per les següents bases legals:

 1. FINALITAT
  RoigSat empren aquest concurs amb la finalitat d’incentivar la participació en les seves xarxes socials, donar a conèixer la seva campanya “Jo soc un mantingut” i augmentar el nombre de fans de la seva pàgina de Facebook.
 2. DESCRIPCIÓ DEL CONCURS
  A la pàgina de Facebook de RoigSat es publicarà cada setmana (dia 8, 15 i 29 de novembre). Per a participar en el sorteig és necessari:
  – Contestar a les preguntes que es plantejaran en un comentari de la publicació.
  – Fer “M’agrada” a la publicació.
  – Etiquetar, com a mínim, a una persona amb perfil de Facebook.
  – Ser seguidor de la pàgina de Facebook de RoigSat
  Entre totes les persones que responguin es farà el sorteig amb l’aplicació “Easypromos”. Cada setmana es guanyarà la caixa-regal “Escápate dos días” de “La vida es bella”, 3 en total, una per a cada setmana de concurs.
  Quedaran excloses del sorteig aquelles persones que, amb els seus comentaris, atemptin contra la moral o l’ordre públic, les que realitzin apologia de la violència i la pornografia, s’exclouran, també, les que insultin a altres usuaris o la marca. El sorteig es realitzarà els dies 15 i 22 de novembre; i 5 de desembre de 2018 amb l’aplicació Easypromos.
 3. ÀMBIT TEMPORAL DEL CONCURS
  Sorteig 1: 8 al 14 de novembre de 2018 (Fins a les 23.59 hores)
  Sorteig 2: 15 al 21 de novembre de 2018 (Fins a les 23.59 hores)
  Sorteig 3: 29 de novembre al 4 de desembre de 2018 (Fins a les 23.59 hores)
  Publicació dels guanyadors: 14 i 21 de novembre, i 5 de desembre  de 2018
 4. LEGITIMACIÓ PER A PARTICIPAR
  Podrà participar en aquesta acció tot usuari major d’edat i resident a la província de Barcelona (excepte El Berguedà) i la província de Girona (excepte La Cerdanya) que, amb acceptació de quant disposat en aquestes Bases, segueixi en tots els seus termes la mecànica de participació que s’especifica. Queden exclosos de participar en aquest concurs els treballadors de RoigSat, els familiars directes d’aquests, així com els treballadors de les empreses integrades al centre comercial i els seus familiars directes. Si en el moment d’entrega el participant no compleix algun d’aquests requisits, es realitzarà un nou sorteig.
 5. SELECCIÓ I PREMI
  Un cop finalitzat el període de participació en el sorteig, RoigSat publicarà el/la guanyador/a a la seva pàgina de Facebook. El guanyador/a haurà de passar les seves dades personals (nom i correu electrònic) i l’empresa el contactarà per fer efectiu el premi.
  En cas que no es posi en contacte passats cinc (5) dies, es donarà el premi al següent guanyador/a.
  El regal no es pot bescanviar per diners en metàl·lic.
 6. COMENTARIS DELS USUARIS
  Els comentaris publicats a la pestanya de Facebook no seran tractats per RoigSat més enllà de la seva publicació original sempre que no siguin difamatoris, ofensius o publicitaris. En aquests casos, RoigSat es reserva el dret d’eliminar els escrits que defraudin, alterin o inutilitzin el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la present promoció.
 7. RESERVES I LIMITACIONS
  RoigSat es reserva el dret d’anul·lar el present sorteig o suspendre’l, o bé canviar alguna/s de la seva/s condició/ns si per causes tècniques o de qualsevol altra índole alienes a la seva voluntat no pogués complir amb el normal desenvolupament d’aquest, segons l’establert a les presents bases.
  Qualsevol utilització abusiva o fraudulenta de les presents bases per part dels participants donarà lloc a la baixa automàtica d’aquests participants.
  RoigSat no es responsabilitza del correcte funcionament de la pàgina https://www.facebook.com/roigsat/
  RoigSat no guarda cap responsabilitat ni compensarà als participants si per causa de força major o imperatiu legal hagués de ser anul·lat o suspès el present concurs, situació que es posaria convenientment en coneixement del públic.
  Es descartaran tots aquells perfils que tinguin com a finalitat els concursos publicitaris.
 8. CONSIDERACIONS GENERALS
  Passats 30 dies des de la finalització del concurs, no s’atendrà cap reclamació sobre el mateix.
 9. ACCEPTACIÓ DE LES BASES PELS PARTICIPANTS
  La participació en aquesta acció implica l’acceptació sense reserves de les presents bases i les decisions de RoigSat derivades de la present promoció.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

3 Comentaris
  • RoigSat
   RoigSat says:

   Hola Dolores,
   Estas bases legales corresponden a un concurso realizado en 2018 que ya finalizó. Si deseas escribir una reseña sobre RoigSat puedes hacerlo desde nuestra ficha de empresa en Google. Solo tienes que indicar en el buscador “reseñas google roigsat” y te aparecerá nuestra ficha y las reseñas que tenemos. ¡Gracias!

   Respon

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *