Bases legals campanya Sant Jordi 2021

TITULARITAT

El concurs “Setmana de Sant Jordi 2021” és una promoció de ROIGSAT MANTENIMENTS SL, Pol. Industrial La Clota – C/. L’or, 6, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona (d’ara endavant RoigSat). RoigSat és el promotor del concurs que es regeix per les següents bases legals:

1.FINALITAT
RoigSat empren aquest concurs amb la finalitat d’incentivar la participació en les seves xarxes socials i també donar a conèixer la seva marca comercial i augmentar el nombre de fans als seus perfils socials.

2.DESCRIPCIÓ DEL CONCURS

 1. Dilluns 19 d’abril de 2021 s’enviarà un newsletter als contactes de les Bases de Dades de RoigSat un concurs per la Setmana de Sant Jordi i animant a participar.
 2. També es publicaran creativitats anunciant el concurs a Ig, Fb i Twitter.
 3. Els participants hauran de pujar una imatge recomanant el seu llibre preferit al seu feed o a stories d’Instagram mencionant el compte de RoigSat.
 4. Podran participar al llarg de tota la setmana (fins diumenge 25 a les 23:59h)
 5. Dilluns 26 d’abril de 2021 es farà el recull de les dades dels participants (s’ordenaran a un Excel per ordre de participació)
 6. Dimarts 27 d’abril de 2021 es farà el sorteig des de la web https://www.random.org/ que genera números de forma aleatòria.
 7. El sorteig quedarà gravat i es pujarà a les xarxes socials com a demostració que ha estat aleatori.

Per a participar en el sorteig és necessari:

 1. Pujar a Instagram una imatge del llibre que es vulgui recomanar
 2. Etiquetar a @roigsat.cat en aquesta imatge
 3. Enviar un missatge privat escrivint la següent paraula: PARTICIPO
 4. Seguir el compte d’instagram de RoigSat.

Es podrà participar totes les vegades que es vulgui però pujant imatges diferents, amb propostes de llibres diferents. Entre totes les persones que participin s’escollirà aleatòriament un guanyador/a que rebrà l’eReader – Kobo Libra H2O, 7″ HD, 8 GB, Comfortlight PRO, IPX8, Botons laterals, Negre.

Quedaran excloses del sorteig aquelles persones que, amb els seus comentaris, atemptin contra la moral o l’ordre públic, les que realitzin apologia de la violència i la pornografia, s’exclouran, també, les que insultin a altres usuaris o la marca. El sorteig es realitzarà el 27 d’abril de 2021 utilitzant el web random.org.

3.ÀMBIT TEMPORAL DEL CONCURS
19 al 25 d’abril de 2021 (Fins a les 23.59 hores)
Publicació dels guanyadors: 27 d’abril de 2021.

4.LEGITIMACIÓ PER A PARTICIPAR
Podrà participar en aquesta acció tot usuari major d’edat i resident a la província de Barcelona (excepte El Berguedà) i la província de Girona (excepte La Cerdanya) que, amb acceptació de quant disposat en aquestes Bases, segueixi en tots els seus termes la mecànica de participació que s’especifica. Queden exclosos de participar en aquest concurs els treballadors de RoigSat, els familiars directes d’aquests, així com els treballadors de les empreses integrades al centre comercial i els seus familiars directes. Si en el moment d’entrega el participant no compleix algun d’aquests requisits, es realitzarà un nou sorteig.

5.SELECCIÓ I PREMI
Un cop finalitzat el període de participació en el sorteig, RoigSat publicarà el/la guanyador/a editant el text que acompanya la creativitat publicada a la galeria d’Instagram i també a stories. El guanyador/a haurà de passar les seves dades personals (nom i correu electrònic) i l’empresa el contactarà per fer efectiu el premi.
En cas que no es posi en contacte passats cinc (5) dies, es donarà el premi al següent guanyador/a.
El regal no es pot bescanviar per diners en metàl·lic.

6.COMENTARIS DELS USUARIS
Els comentaris publicats als comentaris d’Instagram no seran tractats per RoigSat més enllà de la seva publicació original sempre que no siguin difamatoris, ofensius o publicitaris. En aquests casos, RoigSat es reserva el dret d’eliminar els escrits que defraudin, alterin o inutilitzin el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la present promoció.

7.RESERVES I LIMITACIONS
RoigSat es reserva el dret d’anul·lar el present sorteig o suspendre’l, o bé canviar alguna/s de la seva/s condició/ns si per causes tècniques o de qualsevol altra índole alienes a la seva voluntat no pogués complir amb el normal desenvolupament d’aquest, segons l’establert a les presents bases.
Qualsevol utilització abusiva o fraudulenta de les presents bases per part dels participants donarà lloc a la baixa automàtica d’aquests participants.
RoigSat no es responsabilitza del correcte funcionament de la pàgina https://www.instagram.com/roigsat.cat/
RoigSat no guarda cap responsabilitat ni compensarà als participants si per causa de força major o imperatiu legal hagués de ser anul·lat o suspès el present concurs, situació que es posaria convenientment en coneixement del públic.
Es descartaran tots aquells perfils que tinguin com a finalitat els concursos publicitaris.

8.CONSIDERACIONS GENERALS
Passats 30 dies des de la finalització del concurs, no s’atendrà cap reclamació sobre el mateix.

9.ACCEPTACIÓ DE LES BASES PELS PARTICIPANTS
La participació en aquesta acció implica l’acceptació sense reserves de les presents bases i les decisions de RoigSat derivades de la present promoció.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *