Renova el disseny dels radiadors

disseny dels radiadors

Els radiadiadors són uns elements imprescindibles en moltes llars, però a vegades molt difícils de dissimular o integrar en la decoració de la llar. Avui et donem algunes idees per millorar el disseny dels radiadors.

Tens diverses opcions per aconseguir que els radiadors contribueixin al dissen i la decoració de casa teva. Una opció reversible és cobrir-los amb una estructura de fusta. Tot i que estéticament continuará sent molt present.

Una segona opció, irreversible, és pintar-los d’acord amb els tons i el disseny de cada estança. Abans de fer-ho has de tenir algunes precaucions. Sobretot, pinta’ls amb pintura d’esmalt al calor. Si utilitzes qualsevol altra pintura, la temperatura del radiador acabarà fent-la malbé, el color canviarà i es podria despendre la capa.

Com pintar els radiadors de calefacció

Pintar el radiadorA banda d’utilitzar la pintura adecuada:  pintura d’esmalt  resistent a la calor, hauràs de seguir aquests consells per millorar el disseny dels radiadors.

  1. El radiador haurà d’estar net, passa-hi un drap humit amb aigua i asseca’l.
  2. Assegura’t que está apagat i fred
  3. Per aconseguir un millor resultata, pots passar-hi una petita llima.
  4. En lloc d’utilitzar un pinzell, t’aconsellem que pintis amb esprai. Et facilitarà la tasca i arribaràs a tots els racons. Hauràs de situar l’esprai a 30 cm del radiador. No t’oblidis de portar una mascareta per protegir-te, i també utitliza draps per protegir els mobles del voltant.
  5. Col.loca papers de diari al terra i a les parets, per evitar que es taquin amb les esquitxades. Tingues present que es tracta d’una pintura molt difícil de treure.

pintar radiadors

Si necesites més informació pràctica per pintar i renovar els teus radiadors de calefacció, et recomen aquest video. També pots ampliar la informació aquí.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *