Millor-època-instal·lar-aire-condicionat

El millor moment per instal·lar un aire condicionat, és ara  

Millor-època-instal·lar-aire-condicionat

S’apropa la tardor, els dies no són tan llargs i comencen a baixar les temperatures, ara és el millor moment per decidir-se a instal·lar un aire condicionat. De fet, la tardor i la primavera són les èpoques més aconsellables segons els instal·ladors. Descobrim per què hem d’instal·lar un sistema d’aire condicionat just abans o després de fer calor.

 

¿Per què ara?

 

  1. La demanda d’instal·lacions d’aparells d’aire condicionat disminueix a mesura que les temperatures baixen i es fa menys necessari aplicar fred artificial per sobreviure a la xafogor estiuenca. Això significa que podrem comprar l’aire condicionat sense necessitat de fer cua i esperar dies i fins i tot setmanes abans que puguin venir a fer la instal·lació.
  2. Millors preus. Com la demanda baixa també ho fan els preus, és el moment indicat per fer-se amb una instal·lació d’aire condicionat a preus molt raonables.
  3. Millor atenció personalitzada. Tot té relació, com menys gent sol·licita una instal·lació d’aire condicionat, els tècnics poden dedicar més temps a atendre els nostres dubtes.

 

També és cert que cada vegada és més habitual que les empreses comercialitzadores i instal·ladores facin ofertes molt interessants a l’estiu, tot i això, l’alta demanda pot fer que hagis d’esperar i no puguis gaudir d’una temperatura fresca a casa fins ben entrat l’estiu. A banda de les esperes per fer la instal·lació, també és habitual que s’acabin les existències i l’espera sigui doble: Fabricació i instal·lació.

Recomanacions d’instal·lació d’aire condicionat

 

Facis quan facis la compra, és important que venedor i instal·lador siguin de la mateixa empresa per millorar:

 

  • El servei postvenda.
  • L’atenció al client.
  • El servei de reparació.

 

D’aquesta manera aconseguirem un preu molt més competitiu que fent la compra de l’aparell per una banda i pagant la instal·lació per una altra. Tanmateix, d’aquesta manera es podran assessorar de la millor manera possible sobre la potència que necessitem, el tipus d’aparell i la millor ubicació. Coses a tenir en compte per no trobar-nos amb sorpreses a l’hora de fer la instal·lació.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *