Els millors aparells d’aire condicionat d’aquest 2019

Millors aires condicionats 2019

La tecnologia dels aparells d’aire condicionat evoluciona any rere any. Més potents, més silenciosos, més moderns i elegants… Ara que ha arribat la calor (semblava que aquest estiu no arribaria mai) moltes famílies pensen a canviar el seu aparell d’aire condicionat per un més modern i que permeti practicar l’eficiència energètica per fomentar l’estalvi i també reduir les emissions contaminants. Un altre cas té a veure amb aquelles llars o nous locals de negocis que no disposen de climatització. T’expliquem quins són els millors aparells d’aquest 2019.

 

Els 4 millors aparells d’aire condicionat d’aquest any 2019

Aquest 2019 quatre tipus de màquines d’aire condicionat destaquen per damunt de la resta de models. Es tracta dels climatitzadors més instal·lats per part dels nostres tècnics acreditats.

  1. Baxi Anori R-32. Un aire condicionat amb capacitat de calefacció i refrigeració, d’alta eficiència i soroll mínim. Si el que vols és reduir al màxim el consum energètic amb aquest aparell és possible gràcies al sistema ULTRA DC INVERTER i al nou gas R-32. És capaç d’adaptar-se a les necessitats de climatització de cada moment i amb la possibilitat de controlar els equips via wi-fi. Disposa de 4 potències i la gamma ofereix models amb diferents capacitats per a cobrir espais de 20 i de 55 metres quadrats. El gas refrigerant R-32 redueix l’impacte ambiental i el nivell de soroll és mínim, només 20 decibels. Inclou un mode sleep, programacions horàries, deshumidificador i auto neteja.
  2. Mitbubishi MSZ-SF/GF. Una sèrie de models amb un disseny elegant, compacte i bones prestacions a preus competitius. És silenciós, amb filtre d’aire i tecnologia replace. La marca Mitsubishi ofereix bones prestacions i aporta seguretat als clients.
  3. Fujitsu Serie LLCE. Els dos models LLCE de Fujitsu aconsegueixen de seguida la temperatura seleccionada però tenint en compte la despesa energètica gràcies a la seva tecnologia Inverter. Per acabar d’arrodonir això, la seva funció Super Quiet converteix qualsevol indret climatitzat de la llar en un espai més confortable.
  4. Etherea Inverter de Panasonic. Un aparell d’aire condicionat amb un sistema de purificació d’aire nanoe que fa servir partícules fines de nanotecnologia per a eliminar el 99% de certs microorganismes, bacteris, virus i floridures. Respectuós amb el medi ambient, control via internet, control de la humitat i molt silenciós, només 19 decibels.

 

 

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *