RoigSat, una empresa amb el certificat AENOR

La competència deslleial va arribar també, ja fa temps, al sector de les climatitzacions. És una constant que es va generalitzar sobretot durant els anys de crisi econòmica aprofitant els pressupostos ajustats de molts clients. Hi ha una dita que diu que “bo i barat s’han barallat” i és del tot cert. La qualitat té una tarifa però també unes garanties. Per això RoigSat compta amb el certificat AENOR que acredita la seva professionalitat.

La competència deslleial al sector de la climatització

És habitual que algunes empreses competeixin en preu però quan les tarifes estan per sota del preu dels materials i la mà d’obra és un exemple clar de competència deslleial. La resta del sector no pot competir a preus tan baixos perquè a més de no obtenir benefici, a més, poden perdre diners.

Com sobreviuen aquestes empreses? Cobren per serveis extres, o altres que són necessaris els inclouen en partides addicionals que no estaven prèviament incloses. També es beneficien del gran nombre de comandes que reben, cosa que fa que les puguin rendibilitzar.

El certificat AENOR

Les certificacions AENOR generen confiança en el mercat i fan que les empreses siguin més competitives, millorant la seva eficàcia i rendibilitat. És un element diferenciador i de confiança; a més, l’equip d’AENOR està integrat per més de 900 auditors especialitzats en tots els sectors econòmics i industrials.

RoigSat ha estat reconegut amb les certificacions de sistemes de qualitat, garantint que els sistemes de gestió es desenvolupen dins de la normativa establerta. Com es pot aconseguir? Té a veure l’eficàcia i la contínua formació tècnica i administrativa de l’empresa.

AENOR és un dels certificats més coneguts i reconeguts però RoigSat també compta amb una altra certificació important com és la que atorga l’IQNET (The International Certification Network). En concret, RoigSat disposa de la certificació ISO 9001:2008.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER