Consells per escollir el millor termòstat Wi-fi segons les teves necessitats

termòstat wifi

 

Programar la calefacció, consultar l’històric de consum i estalviar diners són els principals avantatges d’instal·lar un termòstat wi-fi a casa. T’expliquem com escollir el que millor s’adapti a les teves necessitats.

 

Què és un termòstat wi-fi?

 

Un termòstat wi-fi és un aparell que connectat a una font de calefacció o aire condicionat, serveix per a regular la temperatura de manera automàtica des d’un dispositiu electrònic (Tablet, Smartphone…). Fa uns anys, el termòstat es regulava des del mateix aparell que s’instal·lava en algun punt de la llar, podia ser des del menjador a la zona de la caldera. Amb els termòstats wi-fi es pot fer còmodament des de qualsevol part de la llar i fins i tot des de fora, en el cas dels que tenen un radi ampli d’acció.

 

Avantatges i funcions dels termòstats wi-fi

 

Els termòstats wi-fi permeten el control de la temperatura mitjançant aquesta xarxa o fins i tot, connectats directament a internet.

 

  1. Encendre i apagar la calefacció a distància. Això permet mantenir el confort de la llar (es pot encendre la calefacció 10 minuts abans d’arribar a casa perquè estigui escalfada, o fer el mateix a l’estiu amb l’aire condicionat).
  2. Programar la calefacció (que s’encengui a una hora que esculls).
  3. Consultar el consum.
  4. Seguir alguns consells per estalviar en consum.
  5. Alguns models et geolocalitzen mitjançant el mòbil i ajusten la temperatura de la llar en funció de si estàs a prop o lluny.

 

Escollir el millor termòstat Wi-fi segons les teves necessitats

 

Amb el pas dels anys els termòstats s’han convertit en un element més de la llar que permet caminar cap al denominat model Smart home o casa intel·ligent. Per això, cada vegada compten amb una millor connectivitat, millors prestacions i són més barats. T’ajudem a escollir el que millor et convé.

 

  1. Fixa’t en el teu sistema de calefacció, no tots els termòstats wi-fi serveixen per a tots els aparells de calefacció.
  2. Si la teva instal·lació de climatització et proporciona fred i calor (sistemes de geotèrmia o aire condicionat amb bomba de calor) el teu termòstat ha de permetre’t controlar els dos sistemes (fred i calor).
  3. Si tens un sistema de calefacció per caldera, t’interessa un termòstat wi-fi que controli únicament la calor (el fred no l’utilitzaràs i així també estalvies perquè són més barats).
  4. El disseny. Si penses instal·lar-lo al racó de la caldera pots optar pels més senzills quant a disseny perquè seran més barats. Si en canvi, l’instal·les al saló, és probable que t’importi una mica més l’aspecte exterior.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *