pell-primavera

4 trucs per a protegir la teva pell a la primavera

pell-primavera

Falten 2 setmanes per a l’arribada de l’estiu però han fet uns dies de temperatures més baixes de l’habitual i amb pluges típiques de la primavera. Deixem de fer servir la calefacció i engeguem els aires condicionats, les hores de sol s’incrementen i canviem els teixits del nostre vestuari: Tot plegat influeix en l’estat de la nostra epidermis. T’expliquem alguns trucs per a tenir cura de la teva pell en aquesta època de l’any.

Trucs per a protegir la teva pell a la primavera i l’estiu

Els aparells de climatització com les calefaccions i els aires condicionats influeixen en l’estat de la nostra pell, ja que poden ressecar l’ambient i provocar molèsties en alguns teixits. Sempre que es pugui és important mantenir un nivell adequat d’humitat a l’ambient, això es pot aconseguir amb humidificadors i deshumidificadors, intentar que la temperatura sigui constant i que no hi hagi molta diferència respecte a l’exterior. De totes maneres, més enllà de la climatització, s’ha de tenir cura de la pell en aquesta època de l’any a l’exterior, apunta aquests trucs:

  1. Sortir al carrer amb factor de protecció solar, sempre, no únicament quan anem a la platja o la piscina.
  2. Vigilar amb la pràctica d’esports i activitats a l’aire lliure. Es recomana, també a la primavera, evitar les hores centrals del dia.
  3. Hidratació. Això significa beure abans de tenir set, consumir molts aliments rics en aigua com la síndria i altres verdures i fruites, així com fer servir cremes hidratants.
  4. Neteja. Si mantenim la nostra pell neta, serà més difícil que les partícules exteriors puguin fer-la malbé

Per altra banda és important mantenir a ratlla l’estrès i l’ansietat, trastorns que s’han disparat després de la pandèmia mundial de coronavirus i les setmanes de confinament. La salut mental també juga un paper clau en l’estat de la nostra pell, per això és important practicar esport i activitats que ens mantinguin connectats amb el nostre benestar.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *