Paret-humitats

5 consells per a impermeabilitzar les parets

Paret-humitats

La tardor i la primavera són les èpoques de pluges per excel·lència. La baixada de temperatures, en el primer cas, també fomenta la humitat i que pugui créixer floridura a les parets exteriors dels habitatges. És habitual que es mantingui una bona impermeabilització a la teulada i sostres per evitar goteres, però també és important tenir en compte les parets, ja no només per una qüestió estètica, també pot provocar canvis de temperatura i posar en perill el confort a la teva llar. T’expliquem com impermeabilitzar les parets.

Per què hauria d’impermeabilitzar les parets?

La impermeabilització de les parets de la teva llar evitarà humitats, fongs, floridura, filtracions d’aigua i el deteriorament de la pintura. Si vius a un habitatge unifamiliar, hauràs d’assumir el cost pel teu compte. Si vius a un pis, serà compartit amb la resta de la comunitat, però també us haureu de posar d’acord. Es recomana que es faci, sobretot, als habitatges antics, ja que necessiten un major manteniment i els materials, encara que siguin de qualitat, es desgasten amb el pas dels anys.

  1. Estalvi de diners. Es converteix en una inversió a llarg termini perquè tot i que el desembors és important a l’inici, mantindràs protegida la llar durant anys i anys sense que les possibles goteres o les humitats siguin una preocupació a tenir en compte, ni futures reparacions costoses.
  2. Eliminació de filtracions, humitat i goteres. Amb una bona impermeabilització totes aquestes problemàtiques desapareixen. Qüestions que per una banda afecten l’estètica de la llar (es veuen taques d’humitat de color groguenc, la pintura cau a trossets, l’estructura de la llar pot veure’s afectada per l’aigua si conté fusta, etc). Però també les filtracions poden conduir a l’aparició de floridura i fongs perjudicials per a la salut de les persones.
  3. Manteniment de la llar per molts anys. La impermeabilització incrementa el valor de la propietat i fa que es mantingui en òptimes condicions molts més anys.
  4. Estalvi d’energia. Una bona impermeabilització amb propietats tèrmiques aconseguiràs millorar l’aïllament de l’exterior, cosa que es tradueix en increment del confort, estalvi d’energia i temperatura adequada.

 

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *