Apps-estalvi

5 apps per a practicar l’estalvi  

Apps-estalvi

L’economia domèstica de moltes famílies s’ha vist afectada per la inesperada crisi del coronavirus. ERTE’S, acomiadaments, congelacions salarials i poques perspectives de millora dels pròxims anys han fet que moltes famílies hagin entrat en mode estalviador. Des de RoigSat t’expliquem alguns consells per estalviar a la teva llar còmodament i des del teu Smartphone, ens referim a les apps per a practicar l’estalvi.

Les aplicacions mòbils que t’ajudaran a practicar l’estalvi

Les aplicacions mòbils han assolit una importància cabdal en els darrers anys. Les tenim per fer fotos, per editar-les, per buscar una direcció, per a descobrir el nom d’una cançó, per controlar el cicle menstrual i per comprar. El seu ús representa més del 90% de l’activitat que desenvolupem amb un mòbil, al final, trucar és el que menys fem. És una bona idea aprofitar-les per a beneficis personals, com el cas de les apps que fomenten l’estalvi:

 1. Mint. Permet crear pressupostos i ofereix recomanacions basades en les despeses que es duen a terme, entre altres.
 2. Spendee.  Rastreja les despeses i ajuda a administrar les finances.
 3. BackMarket. Permet trobar els articles més barats, de segona mà o condicionats de nou.
 4. Listonic. Una app que permet fer llistes de la compra intel·ligents, organitzar i estalviar temps i diners.
 5. Tiendeo. Agrupa ofertes i catàlegs de botigues per saber on comprar més barat.

Ara per ara, 3 de cada 10 espanyols ja fan servir aplicacions mòbils per estalviar i evitar consums desorbitats segons l’informe europeu de pagaments de consumidors elaborat per Intrum. Unes xifres que creixen en el cas dels joves, el 50% dels enquestats entre els 22 i els 37 anys fan servir aquestes apps. Aquesta xifra està 19 punts per damunt de la mitjana europea que es situa en el 31% en aquest nínxol de població.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

2 Comentaris
  • RoigSat
   RoigSat says:

   Hola Xavier. Les tens a l’article després del primer paràgraf: Mint. Spendee. BackMarket. Listonic. Tiendeo. S’havien esborrat per això no les podies veure! Trobaràs un enllaç a cadascuna per anar a veure les seves característiques directament. Gràcies!

   Respon

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *