Bases legals concurs campanya hivern 2020-2021

TITULARITAT

El concurs “Fes el manteniment de la teva caldera” 2020 és una promoció de ROIGSAT MANTENIMENTS SL, Pol. Industrial La Clota – C/. L’or, 6, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona (d’ara endavant RoigSat). RoigSat és el promotor del concurs que es regeix per les següents bases legals:

1.FINALITAT
RoigSat empren aquest concurs amb la finalitat d’incentivar la participació en les seves xarxes socials, donar a conèixer la seva campanya de manteniment de calderes i augmentar el nombre de fans al seu perfil d’Instagram.

2.DESCRIPCIÓ DEL CONCURS

Al perfil d’Instagram de RoigSat es publicarà cada setmana (dia 16, 23 i 30 de noviembre de 2020) una creativitat amb les tres imatges de fotografies antigues que s’estan fent servir en la campanya de publicitat digital com es colarà un objecte fake que no tingui a veure amb l’època, per exemple un smartphone, ordinador, uns airpods, un ebook, etc.

Per a participar en el sorteig és necessari:
– Respondre a un comentari quin és l’objecte que no quadra.

-Mencionar a 3 amics perquè participin.

-Fer m’agrada a la publicació.

-Fer like al compte de RoigSat.

Entre totes les persones que responguin es farà el sorteig amb l’aplicació “Easypromos”.

Setmana 1: Es sortejaran 5 targetes de Netflix de 15 euros cadascuna a 5 guanyadors diferents.

Setmana 2: Es sortejaran 3 targetes d’HBO de 27 euros cadascuna a 3 guanyadors diferents.

Setmana 3: Es sortejaran 5 targetes de Netflix de 15 euros cadascuna a 5 guanyadors diferents.

Quedaran excloses del sorteig aquelles persones que, amb els seus comentaris, atemptin contra la moral o l’ordre públic, les que realitzin apologia de la violència i la pornografia, s’exclouran, també, les que insultin a altres usuaris o la marca. El sorteig es realitzarà els dies 20 i 27 de novembre; i 4 de desembre de 2020 amb l’aplicació Easypromos.

3.ÀMBIT TEMPORAL DEL CONCURS
Sorteig 1: 16 al 19 de novembre de 2020 (Fins a les 23.59 hores)
Sorteig 2: 23 al 26 de novembre de 2020 (Fins a les 23.59 hores)
Sorteig 3: 30 de novembre al 3 de desembre de 2020 (Fins a les 23.59 hores)
Publicació dels guanyadors: 20 i 27 de novembre, i 4 de desembre  de 2020.

4.LEGITIMACIÓ PER A PARTICIPAR
Podrà participar en aquesta acció tot usuari major d’edat i resident a la província de Barcelona (excepte El Berguedà) i la província de Girona (excepte La Cerdanya) que, amb acceptació de quant disposat en aquestes Bases, segueixi en tots els seus termes la mecànica de participació que s’especifica. Queden exclosos de participar en aquest concurs els treballadors de RoigSat, els familiars directes d’aquests, així com els treballadors de les empreses integrades al centre comercial i els seus familiars directes. Si en el moment d’entrega el participant no compleix algun d’aquests requisits, es realitzarà un nou sorteig.

5.SELECCIÓ I PREMI
Un cop finalitzat el període de participació en el sorteig, RoigSat publicarà el/la guanyador/a editant el text que acompanya la fotografia publicada a la galeria d’Instagram i també a stories. El guanyador/a haurà de passar les seves dades personals (nom i correu electrònic) i l’empresa el contactarà per fer efectiu el premi.
En cas que no es posi en contacte passats cinc (5) dies, es donarà el premi al següent guanyador/a.
El regal no es pot bescanviar per diners en metàl·lic.

6.COMENTARIS DELS USUARIS
Els comentaris publicats als comentaris d’Instagram no seran tractats per RoigSat més enllà de la seva publicació original sempre que no siguin difamatoris, ofensius o publicitaris. En aquests casos, RoigSat es reserva el dret d’eliminar els escrits que defraudin, alterin o inutilitzin el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la present promoció.

7.RESERVES I LIMITACIONS
RoigSat es reserva el dret d’anul·lar el present sorteig o suspendre’l, o bé canviar alguna/s de la seva/s condició/ns si per causes tècniques o de qualsevol altra índole alienes a la seva voluntat no pogués complir amb el normal desenvolupament d’aquest, segons l’establert a les presents bases.
Qualsevol utilització abusiva o fraudulenta de les presents bases per part dels participants donarà lloc a la baixa automàtica d’aquests participants.
RoigSat no es responsabilitza del correcte funcionament de la pàgina https://www.instagram.com/roigsat.cat/
RoigSat no guarda cap responsabilitat ni compensarà als participants si per causa de força major o imperatiu legal hagués de ser anul·lat o suspès el present concurs, situació que es posaria convenientment en coneixement del públic.
Es descartaran tots aquells perfils que tinguin com a finalitat els concursos publicitaris.

8.CONSIDERACIONS GENERALS
Passats 30 dies des de la finalització del concurs, no s’atendrà cap reclamació sobre el mateix.

9.ACCEPTACIÓ DE LES BASES PELS PARTICIPANTS
La participació en aquesta acció implica l’acceptació sense reserves de les presents bases i les decisions de RoigSat derivades de la present promoció.

 

 

 

 

 

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *