estalviar-quarantena

5 trucs per estalviar durant el confinament  

estalviar-quarantena

Està clar que la hivernació econòmica derivada de la crisi del coronavirus provocarà una nova recessió de caràcter global. Després del confinament tocarà recuperar-se: Els autònoms sense ingressos, les empreses que hagin tancat, els ERTO’s signats, els llocs de feina destruïts… L’escenari ens recorda al que ja es va viure l’any 2008, així que des de RoigSat volem compartir amb tu alguns trucs per començar a estalviar durant aquest confinament. Una oportunitat, tenint en compte, que ara per ara, només podem gastar els diners en coses de primera necessitat.

 

Trucs per començar a estalviar durant el confinament

 

 1. Desfés-te de les despeses supèrflues com les quotes del gimnàs o les subscripcions a aplicacions. En el primer cas, perquè no podràs tornar a fer esport a recintes compartits durant una temporada. Pel que fa a les subscripcions, pots revisar les que tens i valorar si les fas servir i si les necessites de veritat.
 2. Les factures de subministraments com l’electricitat pujaran de preu. Ja vam parlar sobre això en aquest article. Així que és un bon moment per començar a practicar l’estalvi energètic, tens més trucs sobre com fer-ho aquí. De totes maneres compartim ara alguns trucs fàcils:
  1. Rentar la roba amb aigua freda.
  2. Si tens una tarifa de discriminació horària, aprofitar per fer rentadores i fer ús d’altres aparells a les franges horàries més econòmiques.
  3. Mantenir la calefacció als 21 graus.
 3. Planifica els àpats setmanals per fer una compra responsable i evita els ultra processats. Adquirint directament aliments com fruites, verdures, carn, peix i ous estalviaràs més que comprant productes precuinats.
 4. Fes servir una guardiola per estalviar els diners que abans inverties a cafès, oci, restauració, shopping… Segurament quan facis el recompte a finals de mes et sorprendràs.
 5. Evita les compres innecessàries. Molts comerços segueixen proporcionant els seus serveis via e-commerce però abans de consumir assegura’t que allò que vols adquirir ho necessites de veritat.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *