Decoració-low-cost

8 trucs senzills i low cost per a redecorar la teva llar

Decoració-low-cost

Els temps canvien i si abans les famílies mantenien durant anys i anys els mateixos mobles, quadres i fins i tot el paper de les parets, ara ens agrada canviar de tant en tant l’estil de la llar per a adequar-la a les tendències decoratives que sorgeixen pràcticament cada setmana. Ara bé, els canvis no són aptes per a totes les butxaques, així que des de RoigSat t’expliquem alguns trucs senzills i low cost per a redecorar la teva llar sense deixar-te el sou d’un any. Et recordem que hauries de fer un bon manteniment de la caldera i de l’aire condicionat, pots demanar cita amb els nostres tècnics experts.

Trucs senzills i low cost per a redecorar la teva llar

Ja no és necessari demanar un préstec o deixar-se el sou d’un any en un canvi integral de decoració. Si només vols donar un nou toc a la teva casa i que sembli una altra, felicitats, no és necessari que facis una gran compra de mobles, pintures i altres estris, et detallem com fer-ho reaprofitant i adquirint peces low cost, tot sense obres! Comencem?

  1. Pintar les portes interiors de la llar. Aquest petit canvi pot marcar la diferència. Només necessitaràs un pot de pintura del color que més t’agradi. És recomanable quan les portes són antigues, la fusta està desgastada, l’estil és antiquat o de mala qualitat i fins i tot, quan són d’un color de fusta que ja no t’agrada. Les opcions més populars són el color blanc, negre o gris fosc. Tot dependrà de la decoració de la resta de la llar!
  2. Canviar els poms d’armaris i calaixeres. Actualment, existeix una gran oferta de botigues de decoració low cost que venen tots els estils de poms a preus molt assequibles. En aquest cas, aquest petit detall també marca la diferència i pot convertir totalment l’estil d’una habitació: Modern, vintage
  3. Atreveix-te amb les baldes. Si ja en tens, pots canviar l’ordre dels objectes que hi tens o bé canviar-los per altres peces low cost amb un estil més definit, ja sigui més modern, shabby-chic, industrial… Només necessitaràs unes plantes d’interior, espelmes, quadres recolzats (no enganxats a la paret), fotografies… I si tens algunes parets nues, instal·la les baldes i col·loca objectes amb el to de l’estil que li vulguis donar, els llibres sempre són benvinguts i potser estirats horitzontalment en comptes de la tradicional verticalitat.
  4. Canvia les làmpades de sostre. Són elements molt potents que aconsegueixen definir un espai, potser no necessitaràs ni un nou porta bombetes, aprofita el que ja tens i canvia únicament la “pantalla” apostant, una vegada més, per l’estil escollit. Si tenies una més tipus nòrdic de paper en forma de globus, pots canviar ara per una de ràfia en mitja lluna o circumferència per donar un toc més mediterrani.
  5. Canvia el color de les parets. És un truc barat que no falla mai. Tot i que les parets blanques tenen moltes possibilitats, si es vol marcar un estil molt concret, res millor que aplicar color.
  6. Substitueix la roba de llit. Compra un nou edredó o nòrdic, d’un altre color i estampat, renova les fundes de coixí i gaudeix d’un nou ambient a la teva habitació. Prova-ho també amb el sofà del saló i aconsegueix un nou estil a la sala d’estar.
  7. Recicla mobles antics. Aplica chalk paint a la tauleta de nit nacrada anys 80, reutilitza una porta de fusta vintage com a capçal de llit, pinta l’armari de fusta aglomerada…
  8. Vinila el terra. Si tens un parquet una mica antiquat, ratllat o potser unes rajoles lletges, compra vinil i aplica’l al terra de la teva llar, aconseguiràs donar un canvi absolut. És barat i fàcil d’aplicar, només necessites tenir una mica de traça amb un nivell i un cúter. També pots provar de vinilar només una part del terra de la cuina o la zona del sofà, creant així un ambient amb estil.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER