Com decorar la casa per Nadal RoigSat

4 idees molt senzilles per decorar la casa per Nadal

A aquestes alçades de l’any, segurament ja haurem decorat casa nostra amb un aire nadalenc. Segurament ja tinguem l’arbre de Nadal al saló, potser ens hem atrevit amb el pessebre i fins i tot hem penjat llums al nostre balcó. De totes maneres, mai no és tard per millorar la decoració i captivar els convidats durant el dia de Nadal. Des de RoigSat, et donem algunes idees per decorar la casa per Nadal i deixar a tothom bocabadat.

Abans de posar-te a decorar la casa per Nadal, assegura’t de fer un bon manteniment de la caldera durant les vacances. D’aquesta manera, evitaràs quedar-te sense aigua calenta o amb els radiadors fora de servei. A RoigSat ens encarreguem del manteniment de la caldera a través d’una subscripció anual que et dona accés a una revisió en 14 punts de la teva caldera.

  • Comença pel rebedor. Quan entrem en una casa o un pis, és el primer espai que veiem. Si a l’hora de decorar la casa per Nadal optem pels detalls nadalencs, generarem una bona impressió als convidats. Una manera de fer-ho és aprofitar els penja-robes per penjar una corona, una estrella nadalenca o un petit arbre de Nadal.
  • Aprofita els racons per penjar corones. Sovint, no sabem què fer amb els espais buits. Decorar la casa per Nadal és una tasca ben senzilla si utilitzem corones nadalenques. Aquests decorats tenen molta versatilitat i els podem posar a tot arreu, sigui en una prestatgeria o damunt d’un moble.
  • Para la taula amb espelmes. Els colors poden ser molt diversos, des de tons monocromàtics fins a tons colorits. El primer tipus d’espelmes ens dona un toc molt elegant, mentre que el segon ens aporta un toc més festiu. El gust depèn de l’estil que prefereixi cadascú.
  • Penja llums al menjador. Sense cap mena de dubte és la millor il·luminació ambiental per enamorar als convidats. Podem incorporar llums a les corones, o bé simplement penjar-les per darrere dels mobles.

Amb aquests trucs fàcils per decorar la casa per Nadal, tindràs el toc ideal per crear un ambient nadalenc. Per suposat, contractar el manteniment de la caldera amb RoigSat t’estalviarà sorpreses desagradables i et donarà la tranquil·litat que necessites en tot moment.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER