Una persona fent manteniment de la caldera de gasoil a Catalunya

RoigSat, més de 45 anys líders en manteniment de la caldera de gasoil a Catalunya


Des de Roigsat tenim una metodologia innovadora de fer manteniment de la teva caldera de gasoil a Catalunya amb serveis i beneficis exclusius

Fer un bon manteniment de la caldera de gasoil a Catalunya mai no havia tingut tants avantatges. Des de RoigSat, oferim una subscripció anual als nostres clients que els ofereix beneficis exclusius. Si et fas client de RoigSat, podràs gaudir dels avantatges següents.

Revisió exclusiva de la caldera de gasoil

Amb la subscripció anual, tindràs accés a la revisió en 14 punts de la caldera exclusiva de gasoil de RoigSat. La revisió general de la caldera de gasoil a Catalunya entra en el paquet de manteniment de la caldera de gasoil a Catalunya. RoigSat acredita la revisió amb el certificat de manteniment de la Generalitat de Catalunya.

Ofertes en peces de recanvi

RoigSat ofereix als clients descomptes d’un 10% en les peces de recanvi per fer un bon manteniment de la caldera de gasoil a Catalunya. A més, t’oferim un servei àgil al teu domicili en 24 – 48 hores laborables. En cas que pateixis una avaria, cobrim la mà d’obra i el desplaçament.

Accés a avantatges exclusius

Els clients gaudeixen d’avantatges en exclusiva per a la comunitat de RoigSat. A banda d’assegurar-te un manteniment de la teva caldera de gasoil a Catalunya, podràs accedir als continguts i beneficis exclusius que et presentem a continuació.

  • Vídeo consells dels nostres professionals per fer un manteniment de la caldera de gasoil a Catalunya.
  • Sorteigs exclusius quinzenals i mensuals.
  • Accés a la promoció “Porta un amic”, amb un descompte d’un 50% en la subscripció de la caldera.
  • Ebooks mensuals.
  • Sorpreses puntuals.

Des de RoigSat oferim un servei de qualitat i al mateix temps accessible pels nostres clients. Si pagues la subscripció de anual, mantenim la teva caldera de gasoil durant tot l’any en el millor estat i t’oferim els beneficis exclusius de formar part de la comunitat RoigSat. Trobaràs tot el que inclou l’oferta en aquest enllaç. Perquè com a casa, enlloc.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER