Una persona fent manteniment de l'aire condicionat a Barcelona

RoigSat, marca líder catalana en manteniment de l’aire condicionat a Barcelona

Des de RoigSat disposem d’una metodologia innovadora pel que fa al manteniment de l’aire condicionat a Barcelona amb serveis i beneficis exclusius

Fer un bon manteniment de l’aire condicionat a Barcelona mai no havia tingut tants avantatges. Des de RoigSat, oferim una subscripció anual als nostres clients que els ofereix beneficis exclusius. Si et fas client de RoigSat, podràs gaudir dels avantatges següents.

Revisió exclusiva de l’aire condicionat a Barcelona

Amb la subscripció anual, tindràs accés a la revisió en 14 punts de l’aire condicionat de RoigSat. La revisió general de l’aire condicionat a Barcelona forma part del paquet de manteniment de l’aire condicionat a Barcelona. RoigSat acredita la revisió amb el certificat de manteniment de la Generalitat de Catalunya.

Ofertes en peces de recanvi

RoigSat ofereix als clients descomptes d’un 10% en les peces de recanvi per fer un bon manteniment de l’aire condicionat a Barcelona. A més, t’oferim un servei àgil al teu domicili en 24 – 48 hores laborables. En cas que pateixis una avaria, cobrim la primera hora de la mà d’obra i el desplaçament.

Accés a avantatges exclusius

Els clients gaudeixen d’avantatges en exclusiva per a la comunitat de RoigSat. A banda d’assegurar-te un manteniment de l’aire condicionat a Barcelona, podràs accedir als continguts i beneficis exclusius que et presentem a continuació.

  • Vídeo consells dels nostres professionals per fer un manteniment de l’aire condicionat a Barcelona.
  • Sorteigs exclusius quinzenals i mensuals.
  • Accés a la promoció “Porta un amic”, amb un descompte d’un 50% en la subscripció del teu aire condicionat.
  • Ebooks mensuals.
  • Ofertes de manteniment de l’split i la bomba de calor (ofertes 1×1, 2×1, 3×1 i 3×2).

Des de RoigSat oferim un servei de qualitat i al mateix temps accessible pels nostres clients. Si pagues la subscripció anual, mantenim el teu aire condicionat durant tot l’any en el millor estat i t’oferim els beneficis exclusius de formar part de la comunitat RoigSat. Trobaràs tot el que inclou l’oferta en aquest enllaç. Perquè com a casa, enlloc.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER