Una persona pensant a com guardar la decoració de Nadal

Com guardar la decoració de Nadal?

Quan arriben aquestes dates, ja comencem a pensar a com retirar la decoració de Nadal de casa nostra. Perquè no es converteixi en una tasca feixuga, des de RoigSat t’expliquem pas a pas com guardar la decoració de Nadal.

Sovint, la setmana després del dia de Reis ens plantegem guardar la decoració de Nadal. Retirar-la no és el mateix que posar-la, però si seguim aquestes pautes ens evitarem moltes molèsties a l’hora de guardar la decoració de Nadal.

Fes-ho tot en un dia

Guardar la decoració de Nadal és molt més senzill si no s’allarga durant dies. Si anem per feina, ens ho traurem de sobre ràpidament i tindrem la casa endreçada per afrontar la tornada a la rutina amb calma. Reserva’t una tarda o un matí i fes-ho d’una tirada. Per assegurar-te que tens una temperatura adequada, contacta amb nosaltres per fer un bon manteniment de la caldera.

Utilitza caixes petites

Les caixes petites són ideals per guardar la decoració de Nadal, com ara els diversos complements que haguem penjat durant les festes nadalenques. La qüestió és que s’avinguin amb la mida de cada adorn. Si són transparents, ens estalviarem la feina d’enganxar adhesius amb els noms dels objectes. En cas que no ho siguin, el més recomanable és classificar-les amb adhesius. D’aquesta manera, ho tindrem tot ben disposat per l’any vinent.

Posa-ho tot en una caixa gran

Deixar cada capsa en un lloc diferent és dificultar-nos la feina de cara el proper Nadal. Per això, l’ideal és que agrupis totes les caixetes en una caixa més gran, de manera que tinguis tota la decoració controlada. Les caixes d’emmagatzematge transparents són una opció excel·lent per si oblidem quina és la caixa que correspon. De totes maneres, si no volem que es vegi el contingut, podem triar-ne una d’opaca.

Neteja bé la casa

Després d’haver-ho posat tot al lloc que correspon, no hem d’oblidar la neteja. Un cop hem tret els adorns de Nadal, hem de netejar una mica la sala per eliminar la pols. Hem de parar especial atenció a l’arbre de Nadal, perquè és la zona on se n’acumula més.

Tot i que no cal una neteja a fons, des de RoigSat et recomanem que sigui prou profunda. D’aquesta manera, tindràs la tranquil·litat que tot està fet i podràs descansar amb la certesa de tenir-ho tot lligat per l’any que ve.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER