Trucs per aprendre a com treure la pols de casa

Com treure la pols de casa teva?

A l’hora de netejar, és el que més costa que marxi. Des de RoigSat t’expliquem com treure la pols de casa teva i mantenir la llar ben neta.

Quan fem neteja, sens dubte la pols és el més difícil d’eliminar de casa nostra. La trobem a tot arreu: als mobles, a les prestatgeries de llibres i als racons amagats. Per treure la pols de casa nostra i evitar la brutícia, hi ha una sèrie de passos que podem seguir. Si els apliquem a tots els espais de la casa, ens desfarem de la pols d’una vegada per totes.

Organitza els armaris

Les fibres, les teles, els teixits i les persones són els principals portadors de pols a casa. Si mantenim els armaris ordenats i nets, evitarem una bona part de la pols. En cas que no fem una neteja constant, és important que endrecem en la mesura que puguem per treure la pols de casa nostra.

Dins de l’armari, l’ideal és guardar la roba que no et posis o que no sigui de temporada en contenidors o bosses de plàstic transparents. D’aquesta manera, evitarem que s’acumuli la pols a les nostres peces de roba i continuarem veient el que guarden a l’interior. Per treure la pols de casa teva, també has de netejar els armaris entre dues i tres vegades al mes.

Canvia els llençols sovint

Normalment, els llençols i coixins són els preferits de la pols. A l’hora de dormir, les capes de la nostra pell exterior es desprenen i s’acumulen a la roba de llit. La pols es genera quan les cèl·lules mortes entren en contacte amb les fibres de la roba de llit.

La solució per treure la pols de casa és rentar els llençols i fundes com a mínim un cop per setmana. Per això, cal que parem atenció a totes les habitacions. A més, si incorporem una coberta antial·lèrgens al matalàs, evitarem que es fabriqui pols al llit.

Utilitza draps de microfibra

Per treure la pols de casa teva, els materials que fem servir són clau. Els draps de microfibra capturen la pols a l’interior del teixit. D’aquesta manera, aconseguirem que la nostra rutina de neteja sigui efectiva.

A banda de netejar amb draps de microfibra, els aspiradors són els nostres aliats estrella. Si els passem pel terra de les habitacions, atraparem la pols que s’acumula als racons més discrets.

Mantén el terra lliure d’objectes

Tot el que deixem a terra és un imant per la brutícia. És important que endrecem les nostres coses i les retirem de terra. D’aquesta manera, també ens facilitarem la neteja amb l’aspiradora. Quan ordenem els objectes de terra, podem aprofitar per guardar catifes. Tot i que és cert que donen un toc molt acollidor, atreuen molt la pols. Si en retirem unes quantes, ens assegurarem que no s’acumula tanta pols a les habitacions.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER