estalviar un 22% en la factura del gas

Consells per estalviar un 22% en la factura del gas

ahorrar un 22% en la factura del gas

Amb petits gestos, els consumidors podem estalviar un 22% en la factura del gas, segons l’Associació Espanyola de Gas, Sedigas. Aquest estalvi no només repercuteix en la nostra butxaca, també ho fa en el medi ambient.

La calefacció de gas natural ja és, en sí, una de les més eficients ja que a causa del seu alt poder calorífic, permet reduir la quantitat de combustible necessària per garantir un resultat òptim. Però, a més, realitzant un correcte manteniment d’instal·lacions i aparells podem aconseguir un major estalvi econòmic i mediambiental.

Com estalviar un 22% en la factura del gas

A continuació donem una sèrie de consells que hem de seguir per poder reduir el consum del gas.

  1. Comprovar sempre que els radiadors no tinguin aire a l’interior. I, en cas que sigui necessari, purgar-los per obtenir un funcionament totalment eficient.
  2. Posar doble vidre i tancament hermètic en les finestres de casa per evitar la fuita de calor i l’entrada de fred.
  3. Tancar sempre la clau dels radiadors situats en habitacions buides o que, pel motiu que sigui, no utilitzem.
  4. Evitar bloquejar els radiadors amb mobles i cortines. També es desaconsella usar-los per assecar roba humida.
  5. En cas de disposar de calefacció individual, utilitzar termòstats per a regular la temperatura. A l’hora de regular la temperatura hem de tenir present que cada grau que pugem suposa incrementar la despesa energètica entre un 5% i un 8%.
  6. En cas de disposar de calefacció col·lectiva, tancar les claus dels radiadors en cas que la temperatura sigui molt alta. No obrir, en cap cas, les finestres.
  7. Mantenir, mitjançant la utilització del termòstat, la temperatura a 20º durant el dia i, durant la nit, baixar-ho de 18º a 16º.
  8. Aprofitar al màxim la llum del Sol aixecant les persianes i no ventilant més de deu minuts al dia. Fer-ho durant més temps comporta una pèrdua de calor innecessària.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *