“Concurs Venda de Calderes”

TITULARITAT

“Concurs Venda de Calderes” és una promoció de ROIGSAT MANTENIMENTS SL, Pol. Industrial La Clota – C/. L’or, 6, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona, (d’ara endavant RoigSat).  RoigSat és el promotor del sorteig que es regeix per les següents bases legals:

 

1. FINALITAT

RoigSat empren aquest sorteig amb la finalitat d’incentivar la participació a les seves xarxes socials, donar a conèixer la seva campanya de venda de calderes i augmentar el nombre de fans de la seva pàgina de Facebook.

2. DESCRIPCIÓ DEL CONCURS

A la pàgina de Facebook de RoigSat es publicarà cada setmana (dia 18 i 25 de març de 2019) una pregunta relacionada amb els productes de calderes. Per a participar en el sorteig és necessari:

  • Contestar a la pregunta.
  • Fer “M’agrada” a la publicació.
  • Etiquetar, com a mínim, a una persona amb perfil de Facebook.
  • Ser seguidor de la pàgina de Facebook de RoigSat.

Entre totes les persones que responguin es farà el sorteig amb l’aplicació “Easypromos”. Cada setmana es guanyarà el  set de regal The Ritual of Happy Buddha Energising Collection de la marca Rituals , 2 en total, un per a cada setmana de concurs. Quedaran excloses del sorteig aquelles persones que, amb els seus comentaris, atemptin contra la moral o l’ordre públic, les que realitzin apologia de la violència i la pornografia, s’exclouran, també, les que insultin a altres usuaris o la marca.

El sorteig es realitzarà els dies 25 de març i 1 d’abril amb l’aplicació Easypromos.

 

3. ÀMBIT TEMPORAL DEL CONCURS

Sorteig 1: 18 al 24 de març de 2019 (Fins a  les 23.59 hores).

Sorteig 2: 25 al 31 de març de 2019 (Fins a  les 23.59 hores).

Publicació guanyadors: 25 de març i 1 d’abril de 2019.

 

4. LEGITIMACIÓ PER A PARTICIPAR

Podrà participar en aquesta acció tot usuari major d’edat i resident a la província de Barcelona (excepte El Berguedà) i la província de Girona (excepte La Cerdanya) que, amb acceptació de quant disposat en aquestes Bases, segueixi en tots els seus termes la mecànica de participació que s’especifica. Queden exclosos de participar en aquest concurs els treballadors de RoigSat, els familiars directes d’aquests, així com els treballadors de les empreses integrades al centre comercial i els seus familiars directes. Si en el moment d’entrega el participant no compleix algun d’aquests requisits, es realitzarà un nou sorteig.

 

5. SELECCIÓ I PREMI

Un cop finalitzat el període de participació en el sorteig, RoigSat publicarà el/la guanyador/a a la seva pàgina de Facebook. El guanyador/a haurà de passar les seves dades personals (nom, telèfon i correu electrònic) i l’empresa el contactarà per fer efectiu el premi. En cas que no es posi en contacte passats cinc (5) dies, es donarà el premi al següent guanyador/a. El regal no es pot bescanviar per diners en metàl·lic.

 

6. COMENTARIS DELS USUARIS

Els comentaris publicats a la pestanya de Facebook no seran tractats per RoigSat més enllà de la seva publicació original sempre que no siguin difamatoris, ofensius o publicitaris. En aquests casos, RoigSat es reserva el dret d’eliminar els escrits que defraudin, alterin o inutilitzin el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la present promoció.

 

7. RESERVES I LIMITACIONS

RoigSat es reserva el dret d’anul·lar el present sorteig o suspendre’l, o bé canviar alguna/s de la seva/s condició/ns si per causes tècniques o de qualsevol altra índole alienes a la seva voluntat no pogués complir amb el normal desenvolupament d’aquest, segons l’establert a les presents bases. Qualsevol utilització abusiva o fraudulenta de les presents bases per part dels participants donarà lloc a la baixa automàtica d’aquests participants.
RoigSat no es responsabilitza del correcte funcionament de la pàgina https://www.facebook.com/roigsat/
RoigSat no guarda cap responsabilitat ni compensarà als participants si per causa de força major o imperatiu legal hagués de ser anul·lat o suspès el present concurs, situació que es posaria convenientment en coneixement del públic. Es descartaran tots aquells perfils que tinguin com a finalitat els concursos publicitaris.

 

 8. CONSIDERACIONS GENERALS

Passats 30 dies des de la finalització del concurs, no s’atendrà cap reclamació sobre el mateix.

 

9. ACCEPTACIÓ DE LES BASES PELS PARTICIPANTS

La participació en aquesta acció implica l’acceptació sense reserves de les presents bases i les decisions de RoigSat derivades de la present promoció.

 

 

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *