canvis a la cuina

4 canvis a la teva cuina per a menjar millor

canvis a la cuina

Sabies que l’ordre o la decoració poden influir en la teva dieta?  Cada vegada hi ha més estudis que assenyalen que el benestar i el confort a la llar són sinònims de bona salut general. Anteriorment, et vam explicar la influència que la decoració pot tenir en el teu estat d’ànim, ara des de RoigSat et descobrim alguns canvis que pots fer a la teva cuina per a menjar millor i estar més saludable.

Et recordem que hauries de fer un bon manteniment de la caldera i de l’aire condicionat, pots demanar cita amb els nostres tècnics experts.

Canvis decoratius i d’ordre a la cuina per a menjar millor

El desordre o una decoració poc acollidora poden influir en la percepció que tenim dels espais de la nostra llar. La cuina és una de les parts de la casa més importants, allà cuinem i molts també mengen o aprofiten per fer altres activitats mentre vigilen la cocció dels seus àpats. Per això és tan rellevant que sigui un espai controlat i healthy. Quins canvis hauríem de fer perquè sigui més saludable i ens permeti alimentar-nos millor?

  1. Cuina ordenada. Un estudi de la Universitat de Cornell ha establert una relació directa entre la neteja i organització de la cuina i els hàbits alimentaris saludables. Per tant, una cuina recollida i ordenada disminueix l’estrès i l’ansietat que poden conduir a menjar compulsivament aliments poc saludables. També, quan la cuina està ordenada és més fàcil trobar els ingredients i els estris per a preparar àpats saludables.
  2. Nevera i rebost ben organitzats. És vital organitzar els armaris per trobar primer aquells productes amb una data de caducitat més pròxima. També és important repartir els aliments per grups (verdures, fruites, carns i peix…) ajudant d’aquesta manera a trobar-los només amb un cop d’ull.
  3. Estètica dels plats i decoració. Una bona presentació dels àpats i una decoració alineada amb la teva personalitat genera una alimentació conscient i redueix el nombre de calories consumides. La part visual activa les ganes de crear receptes creatives i saludables.
  4. Creativitat culinària. La falta de temps i les rutines monòtones afavoreixen els mals hàbits d’alimentació. Si s’introdueixen novetats, es proven receptes noves i originals, canviar a una alimentació saludable és molt més fàcil.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER