Trucs-netejar-cuina

Trucs per a netejar la teva cuina en 5 minuts

Trucs-netejar-cuina

La cuina és l’indret de la llar més difícil de mantenir net i ordenat per una simple qüestió: Cada vegada que es prepara un àpat, s’ha de netejar de nou i des de zero. Això fomenta el desordre i que siguin necessàries neteges a fons una vegada a la setmana com a mínim. Evidentment, no és factible que després de cada àpat es netegi a consciència, però sí que és recomanable ordenar i passar un drap humit per a evitar que la neteja a fons es converteixi en un suplici o que algunes taques s’incrustin o al final de la setmana la cuina acabi semblant una zona d’exclusió. Des de RoigSat et donem alguns trucs per a netejar la teva cuina en 5 minuts i cada dia. Recorda que per a contribuir al benestar i el confort de la teva llar, al marge de la neteja, has de comptar amb una bona climatització que et permeti gaudir d’una temperatura adequada. Som experts en manteniment de calderes i d’aires condicionats.

Trucs per a netejar la cuina en 5 minuts

Seguint el nostre manual d’instruccions podràs aconseguir mantenir la cuina i els electrodomèstics impecables i sense esforç en un temps rècord. Això sí, és necessari mantenir certa constància diària perquè realment funcioni. Si segueixes totes les passes, podràs mantenir ordenada i neta la cuina invertint entre 5 i 10 minuts diaris del teu temps.

  1. Buida l’aigüera de plats bruts. Fica’ls al rentavaixella si en tens o renta’ls a mà.
  2. Neteja superficialment armaris i la placa de cocció (sigui de fogons, vitroceràmica o inducció) amb un drap humit.
  3. Canvia el drap de la cuina cada tres dies.
  4. Escombra el pis.
  5. Ordena plats i altres estris que hagis deixat a la vista (els que no vulguis o puguis guardar, col·loca’ls a una pila de forma ordenada).

Per a netejar la cuina pots fer servir productes ecològics i antitòxics que et permetran mantenir nets, forn, campana, la placa de cocció, rentavaixella, microones i altres electrodomèstics.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER