netejar finestres

Trucs per a netejar les finestres de forma eficient

netejar finestres

Netejar la llar és la gran assignatura pendent de les noves generacions. El ritme de vida caòtic, les obligacions laborals i horaris impossibles i el no voler renunciar a l’oci provoquen que moltes persones optin per encarregar-se de les mínimes tasques domèstiques possibles. Netejar les finestres no és una de les més agradables i el fet que no hagi de fer-se cada setmana (segurament sobre això hi hauria discussió) provoca que es vagi ajornant en moltes llars. Si no vols perdre massa temps netejant les finestres, però vols veure el món exterior amb tota claredat, segueix aquests consells de RoigSat.

Et recordem que hauries de fer un bon manteniment de la caldera i de l’aire condicionat, pots demanar cita amb els nostres tècnics experts.

Trucs infal·libles per a netejar les finestres

Netejar les finestres pot ser una tasca tediosa, però és important per a mantenir la teva llar o espai de treball net. Descobreix alguns trucs per a netejar les finestres de manera eficient:

  1. Fes servir la combinació correcta de productes: en la major part dels casos, una mica d’aigua tèbia i detergent líquid és suficient per a netejar les finestres. També pots usar vinagre blanc de neteja diluït en aigua per no deixar marques. Els netejadors en aerosol i productes químics agressius poden deixar residus i taques.
  2. Tenir a mà les eines adequades: Un drap de microfibra o un isard suau és ideal per a netejar les finestres. Evita l’ús de tovalloles de paper o periòdics, ja que poden deixar pelussa i marques. Una rasqueta de goma també pot ser útil per a eliminar l’excés d’aigua de la finestra.
  3. Netejar els dies ennuvolats: No volem que plogui i destrossi la nostra feina, però els dies foscos ens ajudaran a netejar les finestres més eficientment. Per què? Doncs perquè si neteges les finestres en un dia assolellat, la llum del sol pot fer que els productes aplicats s’assequin massa ràpid i deixar taques. Una altra possibilitat és fer-ho a la nit.
  4. Segueix un patró: Això assegura que no deixis àrees sense netejar i et permet rastrejar qualsevol taca o marca persistent.
  5. Aposta per una mànega d’aigua: Si tens accés a una mànega, pots usar-la per a esbandir l’exterior de les finestres abans de netejar-les. Això elimina qualsevol brutícia o pols gruixuda i fa que el procés sigui més fàcil.
  6. Vapor per a netejar: Si tens una Vaporetta o algun estri semblant serà el teu millor aliat. El vapor suau ajuda a desfer la brutícia i les taques, la qual cosa fa que la neteja sigui més fàcil.

Amb aquests trucs, netejar les finestres serà una tasca més fàcil i ràpida. A més, les teves finestres es veuran brillants i netes.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER