Ventilar-llar

6 trucs per a ventilar correctament la teva llar i renovar l’aire

Ventilar-llar

És necessari ventilar la llar i renovar l’aire? També a l’hivern? No és suficient amb una neteja adequada i uns ambientadors de qualitat? Són algunes de les preguntes que es fan moltes famílies i la resposta és clara: Ara més que mai renovar l’aire dels habitatges és imprescindible. Fent una ventilació adequada, la llar estarà lliure de virus, bacteris i també disminuiran els símptomes de les al·lèrgies a la pols i als pòl·lens. Des de RoigSat et donem 6 trucs infal·libles per a ventilar correctament la teva llar.

Per què és necessari renovar l’aire de la teva llar?

Una llar tancada provoca que s’acumulin àcars de la pols i que l’aire no es renovi, això provoca una mala oxigenació dels ambients i males olors. En aquest article parlàvem sobre les pudors als habitatges, ara t’expliquem com ventilar correctament per mantenir a ratlla els nivells d’humitat i expulsar els àcars de la pols i altres virus i bacteris que es mantenen en suspensió a l’aire.

Una llar mal ventilada afavoreix la propagació de gèrmens i fins i tot provoca mal de caps i dificultats per dormir.

Trucs per ventilar correctament la llar

  1. Ventilar a primera hora del matí. En el moment en el qual ens llevem, és important ventilar els dormitoris, aprofitant els moments durant els quals estem esmorzant, vestint-nos, etc. Un total de 10-20 minuts seran suficients.
  2. Ventilar abans de dinar. Així es renova l’aire a les habitacions on hem estat la major part del temps (sobretot caps de setmana i si dinem a casa). Si treballem fora tot el dia, aquesta passa ens la podem estalviar.
  3. Ventilar la cuina després de dinar. Així acabaran de marxar les olors de preparar l’àpat.
  4. Ventilar el lavabo després de la dutxa i de fer-ne ús.
  5. Obrir finestres contraposades. D’aquesta manera es genera corrent i es renova l’aire amb més facilitat.
  6. Emplena la teva llar de plantes. Està demostrat que les plantes són uns purificadors d’aire naturals. Eliminen toxines i fan bona olor!

 

 

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *