ventajas-descalcificador

Avantatges d’instal·lar un descalcificador d’aigua

ventajas-descalcificador

Catalunya és una de les zones amb major índex d’aigua dura d’Espanya. La seva ubicació mediterrània és un factor estretament relacionat amb aquest tipus d’aigua. La majoria de les províncies que tenen aigua amb calç es troben prop de la costa, per la qual cosa reben una aigua més mineralitzada i que conté més sediments. És en aquestes zones on més recomanable és l’ús d’un descalcificador d’aigua en la llar.

A més del risc per a la salut que suposa beure aquest tipus d’aigua, la calç també deteriora en profunditat les aixetes, la caldera, la planxa, la rentadora, el rentavaixella i altres electrodomèstics que utilitzem en la llar; per no parlar del problema d’obstrucció de canonades que també porta amb si.

Per què un descalcificador?

Un millor sabor i més saludable

Instal·lar un descalcificador d’aigua comporta una important millora en la salut de tota la família. La millora és instantània i la diferència és notable des que ho muntem. Només has d’obrir l’aixeta, beure i comprovar-ho.

Des del primer dia, notaràs que en rentar-te les mans i dutxar-te la pell et quedarà molt més suau. I no ens oblidem del color normal de l’aigua de l’aixeta. La veuràs molt més transparent. Se suposa que l’aigua ha de ser incolora, almenys això ens deien els nostres avis.

Allarga la vida dels teus electrodomèstics

La calç de l’aigua dura s’incrusta en les canonades i en les aixetes de la llar. I, d’igual manera, perjudica el normal funcionament dels electrodomèstics i redueix la seva vida útil. Aquesta acumulació de blocs calcaris, en anar-se acumulant, disminueixen el flux d’aigua i en les més alarmants situacions poden fins i tot impedir per complet que l’aigua circuli.

Menys ús de detergents

Si tens aigües toves a casa, podràs utilitzar la meitat del detergent de rentadora que usaries quan les aigües són dures.

Instal·lar a la teva llar un descalcificador d’aigua farà que necessitis la meitat del detergent de rentadora que utilitzaries quan les aigües són dures. Això és perquè l’aigua dura pot atrapar partícules de sabó i brutícia a la roba, fent que el teixit es trobi molt més aspre. El sabó no es dissol totalment en l’aigua dura i pot deixar residus en tot que renta.

A més, també reduiràs l’ús de suavitzants, ja que, amb aigua purificada, la roba sortirà suau com el dia que la vas comprar.

Estalvi d’energia

L’aigua que ha passat per un procés de descalcificació és capaç d’escalfar-se abans que l’aigua dura a causa que la calç és un aïllant de la calor. Gràcies a això aconseguiràs un estalvi energètic important en la factura de la llum.

Per totes aquestes raons, et recomanem instal·lar un descalcificador en la teva llar, milloraràs la teva salut i la de la teva família i, a més, notaràs una important reducció en les teves despeses i factures.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *