Caldera-segona-mà

Calderes de segona mà, una opció fiable?  

Caldera-segona-mà

Un professional qualificat i acreditat mai afirmarà que una caldera de segona mà és una opció fiable. Es tracta d’una pràctica cada vegada més estesa entre la població i que preocupa als instal·ladors i empreses d’instal·lació de calderes que compleixen amb totes les normatives exigides. Els problemes econòmics són normalment el motiu principal pel qual algunes famílies s’arrisquen a comprar calderes de segona mà. Així i tot com diu el refranyer popular “bo i barat s’han barallat”.

Les recomanacions de RoigSat per fer el canvi de caldera

 

  1. Consulta amb un professional del sector que t’indiqui quin és l’estat actual de la teva caldera. És important que aquests aparells no continuïn funcionant més enllà dels deu anys de vida. A partir d’aquest període les reparacions es multipliquem i surt més a compte comprar una nova que continuar mantenint la vella.
  2. Canviar de caldera també suposa un estalvi econòmic i energètic a llarg termini, ja que les màquines actuals són cada vegada més eficients: escalfen abans, millor i amb una despesa energètica molt menor.
  3. El professional t’assessorarà sobre el tipus de caldera i model que millor s’adapta a la teva llar i les teves necessitats.
  4. Des de RoigSat recomanem un dels nostres models eficients, moderns i nous: Treballem amb marques de referència al sector de la climatologia com són: Vaillant, Chaffoteaux i Baxiroca.
  5. El professional no només et guiarà quant al model i marca de la caldera, també t’assessorarà sobre l’energia que millor s’adapta a les teves necessitats: Gasoil? Gas? En aquest article pots sortir de dubtes.

 

Motius per NO comprar una caldera de segona mà

 

  1. Pots contractar un professional acreditat per a la seva instal·lació, però aquest només et podrà garantir una bona instal·lació i fer el manteniment posterior. Tot i que les avaries que sorgeixin i altres qüestions no estaran cobertes en cap garantia.
  2. Una caldera de segona mà segurament no tindrà una garantia vigent, cosa que provocarà que qualsevol avaria o canvi de peces les hagis d’assumir personalment.
  3. És molt difícil conèixer l’estat d’una caldera de segona mà. Encara que les peces sembli que estan en ordre, no és possible conèixer com ha estat el funcionament durant la seva vida útil anterior.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *