reformes-llar

5 consells per reformar la teva llar i adaptar-la a l’estalvi energètic

reformes-llar

Salvar el planeta és urgent, no hi ha una Terra alternativa així que ciutadans de tot el món s’han posat mans a les obres per reduir l’ús de plàstics, les emissions de Co2, deixar de contaminar els mars i rius i conservar els ecosistemes. No és una tasca fàcil però sí necessària si volem continuar habitant aquest planeta. Una de les mides més eficaces i fàcils de dur a terme és practicar l’estalvi energètic. Als habitatges nous és molt fàcil, les diferents normatives ja obliguen a concedir certificacions d’eficiència i es construeixen pensant en el medi ambient. També els nous electrodomèstics que comprem són cada vegada més eficients. La cosa canvia per a tots aquells que viuen a edificis antics o pisos de lloguer amb electrodomèstics vells. Què es pot fer? Et donem 5 consells per reformar la teva llar, adaptar-la a l’estalvi energètic i aturar el canvi climàtic una vegada que s’aixequi el confinament a causa del coronavirus.

Trucs per reformar la teva llar, adaptar-la a l’estalvi energètic i fer-la més eficient

Les reformes per convertir la teva llar en un espai més eficient et suposaran una despesa gran d’inici, però aquests diners els podràs amortitzar ràpidament, ja que consumiràs menys energia i tindràs cura del planeta. Què aconseguirem?

  1. Disminuir l’ús d’energia.
  2. Estalviar diners.
  3. Conservar una bona temperatura a la llar sense incrementar la despesa.

Apunta aquests trucs per aconseguir que amb petites reformes de la llar la facis més eficient:

  1. Calefacció per sòl radiant.
  2. Bateries per a la llar.
  3. Plaques solars.
  4. Calderes eficients i de pellets.
  5. Aïllament tèrmic (bona qualitat de finestres i que estiguin ben aïllades).

Amb tots aquests consells aconseguiràs estalviar a casa teva, diners i energia. Per complementar les obres és recomanable fer un ús adequat de l’aigua per no malbaratar i no deixar encesos els llums i els electrodomèstics.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *