Videotrucades-whatsapp

Renovar-se o morir: Whatsapp ja permet videotrucades de 8 persones

Videotrucades-whatsapp

Emulant a Charles Darwin a la seva Teoria de l’Evolució de les Espècies, un dels considerats com gurús de la tecnologia a Silicon Valley, Tim O’Reilly, va dir que “no sobreviurà el més intel·ligent o el més treballador, si no aquell que s’adapti més ràpidament al canvi”. Si una cosa ens ha ensenyat la pandèmia mundial de coronavirus, és que aquesta reflexió s’ha complert al 100%. Totes les empreses s’han adaptat a nous continguts digitals com l’única manera d’arribar a clients, potencials compradors i seguidors en època de confinament. Fins i tot les grans multinacionals tecnològiques com Facebook s’han hagut d’adaptar per no quedar-se enrere. En concret parlem d’una de les seves aplicacions, Whatsapp que ja ofereix la possibilitat de videotrucades de més de 4 persones veient que altres apps com Zoom li estaven avançant.

Com són les videotrucades múltiples a Whatsapp?

L’objectiu de Mark Zuckerberg és competir amb altres aplicacions com Zoom i Skype que permeten videotrucades múltiples. Fins fa pocs dies Whatsapp només permetia les comunicacions d’un màxim de 4 persones. I ara s’ha ampliat fins a les 8, una xifra encara lluny de les que accepten les altres apps però que significa una passa endavant en el competit món de les trucades de vídeo.

Fa gairebé una dècada que es va inaugurar aquesta nova forma de comunicació però no ha estat fins ara, fins a l’arribada de la crisi del covid-19 quan se li ha estret tot el suc i les possibilitats de millora d’acord amb la demanda han començat a aparèixer.

Des de Whatsapp han reconegut que el nombre de trucades s’ha duplicat des de l’inici de la crisi i és una funcionalitat que s’està fent servir molt més que abans que el coronavirus arribés a les nostres vides. Per poder gaudir d’aquesta funcionalitat tots els usuaris de la videotrucada han de tenir instal·lada l’última versió de l’app.

De totes maneres les diferències amb Zoom són notables, Whatsapp s’enfoca en l’usuari mitjà que es comunica amb familiars i amics d’una forma molt propera, mentre que Zoom i Skype s’enfoquen en converses més professionals i en un àmbit més seriós. Per això, des de Facebook han anunciat la posada en marxa de Messenger Rooms que permetrà videoconferències de fins a 50 persones alhora des de l’aplicació de Messenger. Així i tot, els participants es podran unir a la sessió des de whatsapp o Instagram Direct cosa que facilitarà la comunicació sense que s’hagin de baixar noves aplicacions.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *