Canvi caldera

Cada quant temps he de canviar la meva caldera?  

Canvi caldera

Calefacció, aigua calenta, benestar… Ens hi juguem molt amb la nostra caldera i més en els mesos de l’hivern, durant els quals una avaria que ens faci passar fred a casa i dutxar-nos també amb aigua freda pot suposar un gran inconvenient, sobretot si hi ha nens petits. Els professionals recomanen revisar la caldera anualment (aquí pots informar-te dels nostres packs de manteniment) per evitar sorpreses tot i que si el teu electrodomèstic ha superat una dècada de vida, per seguretat, aposta pel canvi de caldera.

Com puc saber si he de canviar la meva caldera?

Com ja hem comentat, és important que l’electrodomèstic no superi els deu anys d’ús, de totes maneres et deixem alguns punts a tenir en compte i que t’haurien de fer reflexionar sobre la necessitat que canviïs la teva caldera:

  1. Si supera els deu anys de vida.
  2. No compleix les normatives de seguretat.
  3. S’avaria amb freqüència.
  4. S’ha espatllat una peça important com el motor (canviar-la pot ser més cara que instal·lar una nova).
  5. Té molts anys i ja no està en garantia.

Quines millores aconseguiré amb un canvi de caldera?

Moltes persones són reticents a fer el canvi de caldera i intenten aguantar el màxim de temps possible abans de decidir-se. En la majoria de casos la raó principal té a veure amb qüestions econòmiques. Així i tot és important preguntar-se si sumant totes les reparacions i la compra de noves peces, ha valgut la pena. Moltes vegades la despesa és la mateixa que si s’hagués canviat amb l’afegit que una nova encara durarà uns quants anys més i una vella ens obligarà a fer una nova inversió quan finalment deixi de funcionar.

Si amb això encara no estàs convençut, hem creat un llistat amb totes les raons perquè canviïs la caldera quan arriba als deu anys o comença a fallar:

  1. Una caldera nova representa una tecnologia més avançada.
  2. Les calderes noves són més eficients gràcies a l’avenç de les noves tecnologies.
  3. Proporcionen més calor i amb un menor consum d’energia (estalvi a la factura).
  4. Contribueixes a la conservació del medi ambient perquè les calderes d’última generació emeten menys gasos d’efecte hivernacle a l’atmosfera.

Si has d’escollir un moment pel canvi de caldera, des de RoigSat et recomanem qualsevol estació, ja que dura només unes hores. Per tant és ràpid i a l’hivern no et quedaràs sense calefacció i aigua calenta moltes hores. Així i tot, els mesos d’entre temps com la primavera i la tardor, són una bona opció, ja que hi ha menys volum de feina (a l’hivern i l’estiu hi ha moltes reparacions de calderes i instal·lacions d’aires condicionats).

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *