calderes-primavera

3 motius per a canviar la teva caldera a la primavera  

calderes-primavera

Primavera estranya, diferent i confinada. Aquesta estació serà recordada durant dècades per la crisi del coronavirus. Mentre enfrontem les fases de desescalada ara és el millor moment per a canviar la teva caldera abans que no arribi l’època de calor. T’expliquem per què. I recorda que els tècnics de Roigsat compleixen amb totes les normatives de seguretat, equips de protecció i distància social necessària.

 

3 motius per canviar la teva caldera a la primavera

 

Des de RoigSat ja et vam explicar en aquest article cada quant temps has de canviar la caldera. Entre els motius més importants trobem els anys que suma l’aparell (sobretot si té més de 10), les avaries freqüents o la pèrdua de la garantia. Si compleixes algun d’aquests requisits, sense dubte necessites un canvi de caldera i t’expliquem per què t’hauries de plantejar ara la nova instal·lació:

 

  1. Ofertes de final de temporada. L’hivern s’ha acabat i per tant la demanda de calderes per tenir a ple rendiment la calefacció i l’aigua calenta baixa. Com a conseqüència és habitual que fabricants i instal·ladors facin ofertes amb l’stock que tenen.
  2. Instal·lacions ràpides. Com que la demanda baixa és molt més fàcil agendar una cita amb els nostres instal·ladors. És habitual que a l’hivern es produeixin fins i tot llistes d’espera, amb agendes plenes sobretot en horaris molt concrets com darrera hora de la tarda.
  3. Sense imprevistos. Com que a la primavera es deixa de fer ús de la calefacció i de l’aigua calenta, la instal·lació de la nova caldera es pot dur a terme amb més tranquil·litat i sense presses, ja que les famílies no necessiten aquests serveis. Un dia sense caldera a l’hivern és un drama, a la primavera ni ho notaràs.

Des de Roigsat et recomanem que abans de comprar una caldera nova, consultis amb un professional quines són les teves necessitats, el tipus de llar i pressupost. D’aquesta manera et recomanarà l’aparell que millor s’adeqüi a tu i a la teva família. Un altre consell és que el venedor sigui la mateixa figura que l’instal·lador, això et comportarà un estalvi en desplaçaments i mà d’obra. Al nostre web pots consultar les varietats de caldera de què disposem.

 

 

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *