Roigsat recomana la nova caldera ecoTEC pure de Vaillant

Roigsat recomana la nova caldera ecoTEC pure de Vaillant

caldera ecoTEC pure de Vaillant

Roigsat recomana la nova caldera ecoTEC pure de Vaillant perquè és ideal per a aquells usuaris que volen una caldera de condensació bàsica però amb la garantia d’una marca com Vaillant.

Vaillant ha ampliat la seva gamma de calderes de condensació amb les noves calderes murals mixtes ecoTEC pure. Són calderes, disponibles en potències de 23 i 28 kW, que compten amb l’alta qualitat, robustesa i l’exclusiu disseny que caracteritzen a la resta de models de Vaillant.

Avantatges i característiques de la nova caldera ecoTEC pure de Vaillant

Els avantatges de la ecoTEC pure de Vaillant són múltiples.

Màxima qualitat garantida

Desenvolupades a Alemanya, en la seva producció s’ha seguit el mateix procés i proves de qualitat que per a totes les calderes de condensació de la marca Vaillant.

Instal·lació senzilla

La gamma ecoTEC pure té una una nova plantilla d’instal·lació molt senzilla i similar a altres gammes de calderes murals de Vaillant. A més a més, utilitza els mateixos accessoris de regulació i sortida de fums. La instal·lació és molt ràpida i fàcil en els casos en què es substitueix la caldera.

Confort i estalvi

Les calderes ecoTEC pure garanteixen una alta eficiència que permet un estalvi molt important en el consum de gas i, per tant, en la factura energètica. A més, estan preparades per poder funcionar com recolzament en la producció d’ACS amb energia solar.

Nou disseny

Conservant les mateixes dimensions per la de 23 i 28 kW s’ha renovat el disseny mantenint la senya d’identitat de l’elegant disseny Vaillant.

Aquestes calderes tenen un nou display central il·luminat en color blau i amb un panell de comandaments d’ús fàcil i intuïtiu que ha estat desenvolupat col·laborativament entre usuaris i instal·ladors.

CLASSE 6 NOx

Són calderes preparades per al futur.L’any 2019 la ErP obligarà a que les calderes de condensació compleixin uns requisits mínims quant a emissions de NOx. S’exigirà que la classe sigui la 6 (²56mg/kWh). Les calderes ecoTEC pure ja compleixen amb aquesta exigència.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *