Consells per integrar els radiadors en la decoració de la llar

Com integrar els radiadors en la decoració?

Són aparells necessaris per escalfar les llars, però sovint no combinen amb l’estètica de les habitacions. Des de RoigSat, us expliquem com integrar els radiadors en la decoració de la casa.

Durant els dies d’hivern, volem que els radiadors funcionin per mantenir-nos a una bona temperatura a casa. Al mateix temps, ens resulta difícil trobar-los l’atractiu amb relació a la resta de la decoració de la llar. Els següents consells us ajudaran a integrar els radiadors en la decoració per tal de mantenir-ne l’elegància.

Dissimula els radiadors amb mobles

A l’hora d’integrar els radiadors en la decoració, sempre podem optar per mobles com ara bancs, llibreries de saló o consoles. Tot i que estan dissenyats amb un altre propòsit, tenen un valor estètic que ens resultarà molt útil per dissimular la calefacció. D’aquesta manera, amaguem el radiador i li afegim una funció decorativa. En aquesta línia, és important deixar espai entre el moble i el radiador perquè l’aparell no perdi capacitat per escalfar la casa.

Col·loca art cridaner

Si no tenim cap moble a casa que puguem utilitzar per integrar els radiadors en la decoració, podem decantar-nos per les creacions artístiques. D’aquesta manera, no els estarem tapant. Els quadres són un recurs que crida la nostra atenció i sovint fa que ens oblidem del que els envolta. Una idea útil és col·locar fotografies XXL o quadres molt acolorits damunt dels radiadors. D’aquesta manera, la nostra vista es dirigirà cap a aquesta banda de la casa i el radiador passarà a un segon pla.

Una balda ample per dissimular el radiador

Una opció molt efectiva és col·locar una balda uns centímetres per damunt del radiador, i que sigui més àmplia que l’aparell. D’aquesta manera, aconseguirem que es vegi menys. Amb aquest truc, podrem fer ús de l’espai del radiador per deixar objectes damunt la balda. Fins i tot, podem col·locar-hi plantes d’interior.

Pinta els radiadors del color de la paret

Pintar la paret i el radiador del mateix color implicarà que es fusionin en un sentit visual. Els colors foscos com ara el blau marí o el verd ampolla són ideals per dissimular els radiadors amb les parets de casa.

Si els teus radiadors ho permeten, pots empaperar-los amb el paper de la paret. D’aquesta manera, passaran totalment desapercebuts sense que deixin de ser funcionals.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER