Les millors mantes pel fred d'hivern RoigSat

Les millors mantes pel fred d’hivern

Juntament amb la instal·lació i manteniment òptims de la caldera, les mantes ens ajuden a mantenir-nos escalfats. Des de RoigSat, us expliquem quines són les millors mantes pel fred d’hivern.

Quan baixen les temperatures, no hi ha res com mantenir-se escalfat a casa. Per aconseguir-ho, tenim diversos recursos que podem utilitzar en el nostre dia a dia. El més efectiu és comptar amb una caldera en condicions adequades i amb un bon servei de manteniment pel nostre aparell, per tal de disposar d’una calefacció que funcioni correctament. Quan ho tinguem assegurat, hi ha opcions addicionals que ens ajuden a mantenir-nos escalfats. Aquestes són les millors mantes pel fred d’hivern.

Mantes de cotó

Tot un clàssic a la llar per fer front a les altes temperatures. Aquestes mantes són les més acollidores, i estan fetes amb un teixit suau que dona molta calor. De la mateixa manera que les mantes polars, són aptes per a persones amb la pell sensible. A més, el cotó transpira a la perfecció per evitar la suor.

Mantes de llana

Actualment, és una de les opcions més demandades durant els dies de fred. El teixit la consolida com una de les millors mantes pel fred d’hivern. La llana és ideal per generar prou calor pel cos. Es tracta d’una manta càlida i molt transpirable, amb un tacte lleugerament aspre.

Mantes polars

Els últims anys cada vegada més persones opten per aquesta opció a l’hora de fer front a l’hivern. El teixit polar és força càlid i confortable per estar a casa.

Les mantes polars estan fetes amb un teixit que ajuda al medi ambient. La seva composició permet rentar-les a la rentadora sense cap problema. Es tracta de les millors mantes pel fred per a les persones amb la pell sensible.

Mantes de polièster

Sovint, les mantes de polièster són una de les opcions preferides per la relació qualitat preu. Es tracta de mantes molt assequibles que duren força temps i aporten una gran calidesa. El teixit de polièster és apte per als rentats, ja que conserva el color original. Aquest tipus de teixits són força suaus i transpiren perfectament.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER