Una dona es pregunta com fer un ús eficient de la caldera

Com fer un ús eficient de la caldera?

De vegades, cometem errors que ens allunyen d’utilitzar l’aparell amb criteris d’eficiència energètica. Per estalviar costos ambientals i econòmics, aquests són els elements que hem de tenir en compte.

Una caldera és un equip que subministra tant aigua calenta com calor per a empreses i llars. Aquests aparells són l’opció més eficient i compacta, i per aquest motiu són els preferits per a la majoria de persones. Des de RoigSat, et presentem les accions que podem aplicar en el nostre dia a dia per fer un ús eficient de la caldera.    

Controla el temps

Encara que sembli evident, hem de recordar-nos que no hem de tenir la calefacció encesa tota l’estona. Per impedir que això passi, cal que configurem el nostre aparell amb un temporitzador. D’aquesta manera, ens assegurarem el més bàsic per fer un ús eficient de la caldera.

Instal·la un termòstat

Aquests controladors de temperatura permeten aconseguir les condicions necessàries pel confort i estalvi energètic a casa. Actualment, existeixen diferents models que s’adapten a les nostres necessitats i tipus d’habitatge. Es tracta d’una forma d’aconseguir la temperatura ideal que et generi benestar i tranquil·litat, mentre et serveixes d’un mecanisme per fer un ús eficient de la caldera.

Comprova els controls de la caldera

Les calderes de gas tenen elements de control que permeten ajustar la temperatura de l’aigua. La temperatura ideal per a adaptar-se a les llars se situa, de mitjana, als 75 graus per a la calefacció central i 60 graus per a l’aigua calenta sanitària. Aquests valors ens serveixen de guia per determinar quina és la temperatura adient per a casa nostra.

Organitza una revisió anual de la caldera

Fer una revisió anual de la caldera permet assegurar-se que la caldera funciona correctament. Els tècnics de RoigSat s’encarreguen del manteniment del teu aparell i et resolen qualsevol dubte que tinguis sobre com fer un ús eficient de la caldera.

En cas que necessitis suport pel que fa al manteniment o instal·lació de la teva caldera, posa’t en contacte amb nosaltres. Des de RoigSat, t’ajudarem a utilitzar l’aparell de la manera més eficient.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER