Termòstat digital wifi: controla la temperatura de casa teva des del mòbil

termostato-digital-wifi
Fins fa no tant, el fet de poder controlar la calefacció de la nostra casa a través del telèfon mòbil ens semblava propi d’una pel·lícula de ciència ficció. No obstant això, avui ja és una realitat gràcies al termòstat digital wifi. Gràcies a aquest aparell, que s’integra a la caldera, i a una aplicació per a dispositius mòbils, es pot controlar la calefacció des de qualsevol lloc.
Evidentment aquest sistema ens permet un estalvi d’energia considerable perquè al poder programar la calefacció via telèfon mòbil s’eviten hàbits que contribueixen negativament sobre aquest com, per exemple, deixar la calefacció engegada, un costum més comú del que ens pensem segons un estudi realitzat per Tyco Integrated Fire & Security, o posar-la a una temperatura molt elevada quan s’arriba a casa. Amb el termòstat digital podem encendre la calefacció una estona abans d’arribar a casa a una temperatura constant que ens permeti mantenir-la calenta.

Avantatges d’usar el termòstat digital wifi

Estalvi energètic

Com hem deixat intuir en l’anterior paràgraf, una dels avantatges més importants i destacables del termòstat digital wifi és que, gràcies a que ens permet regular la temperatura remotament, des de qualsevol lloc en el qual tinguem connexió a internet amb el nostre mòbil a través d’una aplicació que tenim instal·lada, evitem el malbaratament energètic.
La tecnologia està de la nostra part i ens permet, a més de programar la calefacció, conèixer les mitjanes del consum històric de la llar per poder prendre decisions a partir d’aquest.
És evident que aquest estalvi energètic va indissolublement associat a una baixada a la nostra factura.

Fàcil instal:lació

Existeixen diferents models de termòstat digital wifi i la instal·lació d’un difereix de la d’uns altres, però podem afirmar que és senzilla i ens la pot realitzar qualsevol tècnic especialista en un període curt de temps i sense crear cap tipus de desperfecte.

Facilitat d’ús

Tal com hem indicat a l’anterior apartat, existeixen diferents models de termòstat digital wifi, però, en general, les aplicacions que existeixen per controlar la calefacció des del mòbil són molt intuïtives i ens permeten, molt fàcilment, personalitzar i programar el nostre consum.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *