Així es fa la neteja i manteniment de les calderes

ventajas-calderas-condensacion-2

Durant l’hivern les calderes de gas estan sotmeses a un ús molt més intensiu, a més de subministrar aigua calenta, són les encarregades de subministrar-nos calefacció. Per això és imprecindible que tinguem cura del manteniment de la caldera per anticipar-nos a possibles avaries. A més permetrà que la màquina treballi a  un millor rendiment i es prolongui la seva vida útil. T’expliquem com ha de ser la neteja i manteniment de les calderes.

És recomanable que aquesta neteja i manteniment dels dugui a terme un servei tècnic certificat que garanteix una formació técnica continua del seu personal.

El nostre servei tècnic, en funció del model de caldera a la qual es va a realitzar la neteja o manteniment, disposa de l’experiència i del material adequat, així com del procediment indicat pel fabricant.

Els punts a revisar en una neteja i manteniment de les calderes són:

1.- El ventilador, que s’encarrega de recollir l’aire de l’exterior per començar la combustió. Això fa que sigui  un dels components que més pols s’acumula. S’ha de netejar amb un raspall per no evitar obstruccions en la circulació de l’aire.

2.- El cremador juga un paper fonamental en la combustió. És la part a la qual més atenció s’ha de prestar en la neteja, ja que és necessari que, per al bon funcionament de la caldera,  el gas arribi sense problema. Per a això es realitza la neteja de les toveres, on es produeix la barreja del gas amb l’oxigen per tal que aquesta sigui homogènia i generi una flama perfecta.

3.- Els elèctrodes, que poden ser de centre o bé d’encesa, són els que fan que la caldera s’encengui. És important controlar que estiguin a la mida adequada així com que el senyal que produeixen estigui dins dels valors indicats pel fabricant.

4.- La carcassa i el panell de comandaments s’hauran de netejar només amb un drap humitejat amb aigua, sense utilitzar cap producte de neteja ni detergents agressius o corrosius.

5.- Finalment, el conducte de fum també és una part important, ja que si conté brutícia podria obstruir i dificultar la sortida de fums. Això podria provocar una sobre pressió a la llar que faci que la caldera no funcioni.

A RoigSat posem a la teva disposició els nostres packs de  manteniment de calderes , que inclouen a més la revisió obligatòria anual que exigeix ​​la llei:

  • Obtindràs el certificat anual de manteniment de la Generalitat de Catalunya que et garanteix la seguretat i tranquil·litat.
  • La nostra assistència per avaries inclou un servei àgil i eficaç en el teu domicili en 24-48 h. laborables. Truca’ns avui, demà estem allà.
  • A RoigSat, la mà d’obra i els desplaçaments son gratuïts perquè no et tinguis que preocupar de res.

 

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *