Una mare i la seva filla segueixen els passos per mantenir el safareig ordenat

Com mantenir el safareig ordenat?  

Les tasques a casa per mantenir el safareig ordenat són necessàries per optimitzar l’espai i poder fer un bon seguiment de l’estat de la nostra caldera. Des de RoigSat, us presentem els passos que heu de seguir per tenir-lo en les millors condicions.

Sovint, les calderes s’instal·len al safareig, ja que és més senzill disposar d’una sortida a l’exterior i un desguàs. A més, es tracta d’un espai amb una bona ventilació. Totes aquestes condicions el fan ideal per instal·lar-hi la nostra caldera. Per optimitzar-lo i treure-li el màxim profit, us presentem les idees que heu de tenir en compte per mantenir el safareig ordenat.

Posa mobles a mida

En general, el safareig és un espai reduït amb pocs metres quadrats. Per aquest motiu, els mobles a mida són una gran opció per aprofitar els centímetres d’aquest racó de la casa. D’aquesta manera, ens assegurarem que els armaris encaixen en aquest espai i que no suposen una molèstia a l’hora de mantenir el safareig ordenat.

Col·loca armaris i utilitza’ls

Els armaris són imprescindibles perquè no s’acumuli la nostra roba en aquesta part de la casa. D’aquesta manera, evitarem piles de roba que ens dificultin la comprovació de la nostra caldera. A més, ens permetran mantenir el safareig ordenat, amb els productes de neteja que necessitem per fer la rutina de neteja.

Utilitza accessoris d’emmagatzematge

Els accessoris com els ganxos, barres o els cistells de vímet ens resultaran molt útils per mantenir el safareig ordenat. Podem disposar d’un per a la roba blanca i d’un altre per a la roba de color. D’aquesta manera, quan posem la roba a la rentadora ens assegurarem que no barregem els colors.

Il·lumina bé l’espai

Un safareig ha de tenir una bona il·luminació. Perquè sigui homogènia i generi poques ombres, l’ideal és utilitzar llums LED. D’aquesta manera, podrem veure que la nostra caldera funciona correctament.

En cas que detectem alguna anomalia al nostre aparell, el millor és posar-se en contacte amb professionals experts en manteniment de calderes. A RoigSat som especialistes en mantenir la teva caldera de gas en bon estat. Truca’ns i resoldrem qualsevol problema que tinguis amb el teu aparell.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER