Fes que la nit de cap d’any sigui inoblidable i eficient

Cap d'any

 

Aquest no pretén ser el típic article que t’explica la màgia de la nit de Cap d’Any. No podem negar que és una nit especial: sopars amb amics i família, el raïm, els bons desitjos pel nou any i també els propòsits, però cadascú la viu de manera diferent. T’expliquem com fer que la nit de cap d’any sigui inoblidable i eficient amb una decoració a taula plena d’estalvi energètic, i a la vegada molta llum.

 

Espelmes a taula

 

Les espelmes donen un toc elegant i clàssic a qualsevol taula. És indiscutible que fan que la vetllada resulti més propera i agradable i aporten un xic d’intimitat entre els comensals. És una manera també d’estalviar energèticament, ja que es poden deixar encesos alguns llums suaus i combinar-ho amb les espelmes a taula per crear un ambient càlid.

 

Els més esotèrics diran que els colors de les espelmes tenen el seu significat, encara que, això no tingui cap base científica no podem negar que és molt divertit jugar amb la gamma cromàtica i el significat que nosaltres mateixos l’hi vulguem donar:

 

  1. Vermelles: Fan referència a l’amor, la força, energia i passió.
  2. Blanques: Puresa i lluentor.
  3. Daurades: Per atraure l’abundància i la prosperitat econòmica.
  4. Verdes: Bona salut i benestar.

 

Segons la tradició les espelmes s’han de deixar enceses en el pas d’un any a l’altre, així es crema tot el que és dolent per començar únicament amb tot el que és bo.

 

Garlandes lumíniques

 

Les garlandes no són únicament un element decoratiu de l’arbre de Nadal, també pot convertir-se en un objecte per il·luminar altres parts de la casa com la taula principal. El truc està a col·locar llumetes LED:

 

  1. Provoquen menys despesa energètica.
  2. No s’escalfen.
  3. Duren més temps.

 

Es pot optar per garlandes amb bombetes molt petites per no recarregar la decoració de la taula i que acabi convertint-se en un altre arbre de Nadal. La nit de Cap d’Any s’ha d’apostar per la sofisticació i aquest petit toc de llum pot convertir el sopar en un àpat especial.

 

Abans de les 12, la TV apagada

 

Moltes vegades no ens adonem que són les persones que tenim al nostre voltant les que fan que una reunió esdevingui especial. Així que abans de les campanades no és necessari tenir encesa la televisió fent soroll de fons. Segurament tots estarem més pendents de les converses que hi ha a taula i no tant del televisor. Així que una bona manera de practicar l’estalvi energètic és tenir apagat aquest electrodomèstic i encendre’l abans de les 12 campanades per poder menjar el raïm.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *