Millors apps per optimitzar la calefacció de casa teva  

Apps calefacció

Les noves tecnologies han inundat pràcticament el 100% de les nostres rutines i les fem servir quotidianament, gairebé sense adonar-nos: per consultar la meteorologia, informar-nos, cercar una direcció, etc. Per això, diuen que les cases intel·ligents del futur estan cada vegada més a prop, la domòtica està de moda i encara que la majoria de llars no disposi de dispositius Smart i la seva instal·lació es dispari, tots tenim un Smartphone amb connexió a internet i la possibilitat d’instal·lar apps que ens facin la vida més fàcil i que ens ajudin, per exemple,  a optimitzar la calefacció.

 

Les millors apps per optimitzar la calefacció a la teva llar

 

Ja és possible controlar dispositius i electrodomèstics mitjançant aplicacions per a smartphones que s’han dissenyat específicament per a fer-ne aquest ús. Un dels principals avantatges és que l’usuari pot modificar a distància tots els detalls que consideri necessaris i que permetran que la comoditat a la llar sigui l’adequada. I com es fa això? Accedint al terminal per xarxa Wi-Fi o Bluetooth.

 

Totes aquestes apps són fàcils d’instal·lar i les pot fer servir qualsevol persona, cosa que permet que una gran majoria de persones tinguin un sistema domòtic senzill a casa seva. Aquestes aplicacions ens deixen, per exemple, activar la calefacció i l’aire condicionat. Des de la distància, en el moment que vulguem, escollint els graus per trobar-nos amb una llar a la temperatura ambient ideal quan arribem del fred del carrer durant l’hivern.

 

  1. Wink. Una aplicació només disponible per a Iphone i que permet gestionar diferents aparells, entre ells la calefacció o la bomba de calor de l’aire condicionat. Permet controlar un total de 100 dispositius diferents.
  2. Intesis Home. També per a sistemes operatius iOS que permet controlar els sistemes de climatització de la llar, ja que inclou un controlador universal i actua com un comandament a distància que atorga a l’usuari el control remot de l’
  3. Imperihome. Disponible per als dos sistemes operatius (iOS i Android) està considerada com una de les millors apps del mercat per a gestionar la calefacció.
  4. Nexho. Serveix per a gestionar tots els aparells de la gamma Nexho i permet controlar a distància la climatització de la llar.
  5. TYco Interactive Security. Una altra app per a poder controlar la calefacció.

 

 

Aquestes són algunes de les apps més conegudes per a control·lar la calefacció, tot i que cada vegada hi ha més aplicacions per gestionar tota mena d’electrodomèstics.Final del formulario

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *